Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Mε νεκρούς αστυνομικούς απειλεί οργάνωση

Mε νεκρούς αστυνομικούς απειλεί οργάνωση

Με νεκρούς αστυνομικούς στην άσφαλτο απειλεί η οργάνωση «Μηδενιστική περίπολος/Εμπρηστές της γειτονιάς».

astynomia stoixeia

Αναλυτικά η προκήρυξη:

Την ίδια ώρα που οι σοσιαλδημοκρατικές εφεδρείες του καθεστώτος προσπαθούν να μας χαϊδέψουν τα αυτιά και εκστατικοί αποβλακωμένοι μικροαστοί ψηφοφόροι χορεύουν συρτάκι στο Σύνταγμα σε συγκεντρώσεις υπέρ της κυβέρνησης (!), οι λύκοι που γλιτώσανε απ’το κυνήγι κατεβαίνουνε στην πόλη λυσσασμένοι…

Είναι ευνόητο ότι καμία κλίκα εξουσιαστών πολιτικάντηδων δεν θα μπορούσε ποτέ να ικανοποιήσει τις άγριες επιθυμίες μας. Εσείς μιλάτε για αριστερή κυβέρνηση, εμείς θέλουμε την καταστροφή του κράτους. Υπόσχεστε αυξήσεις στους μισθούς, μείωση των φόρων, θέσεις εργασίας, εμείς θέλουμε την κατάργηση του χρήματος, του εμπορεύματος και της εργασίας. Ζητάτε «εκδημοκρατισμό των σωμάτων ασφαλείας», εμείς θέλουμε τους μπάτσους στην άσφαλτο νεκρούς. Παλεύετε για καλύτερες συνθήκες στις γειτονιές, εμείς όμως θέλουμε να γλεντήσουμε πάνω στα φλεγόμενα ερείπια των πόλεών σας. Εσείς κάνετε πολιτική, εμείς κάνουμε πόλεμο. Δύσκολα τα πράγματα κύριοι πολιτικάντηδες. Αντιλαμβάνεστε ότι μας χωρίζει μια υπαρξιακή άβυσσος και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια διαλόγου.

Έτσι δεν είναι να απορεί κανείς που τα ξημερώματα της Δευτέρας 23/3, της επίσημης μέρας επιστροφής του «αστυνομικού της γειτονιάς», επιλέξαμε να προσφέρουμε στις φλόγες της άρνησης τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του κυβερνώντος κόμματος στα Πατήσια.

Αφιερώνουμε αυτή την επίθεση στα αδέρφια μας που διεξάγουν απεργία πείνας και απαιτούμε την άμεση ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι όποιες υποχωρήσεις του εχθρού σε τέτοια επιμέρους ζητήματα μπορούν να κατασιγάσουν τον πόθο μας για ολοκληρωτική καταστροφή του κόσμου σας και της εμετικής κοινωνίας σας:

-Άμεση απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού.

-Άμεση απελευθέρωση της μητέρας των αδερφών Τσάκαλων και της συντρόφου του Γεράσιμου.

-Κατάργηση των τρομονόμων και του κουκουλονόμου.

-Κατάργηση των φυλακών τύπου Γ.

-Κατάργηση των διατάξεων περί βίαιης λήψης γενετικού υλικού.

-Ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους τους φυλακισμένους.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ – Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

μηδενιστική περίπολος / εμπρηστές της γειτονιάς

2

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments