Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Μ. Ελισάφ: Πρόκληση για την τοπική Αυτοδιοίκηση η υλοποίηση του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”

Μ. Ελισάφ: Πρόκληση για την τοπική Αυτοδιοίκηση η υλοποίηση του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”

Από: Χάρης Δάφλος–

Η υλοποίηση του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” αποτελεί τη σύγχρονη πρόκληση για την τοπική Αυτοδιοίκηση ανέφερε μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων, στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση” (Χάρης Δάφλος) ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μ. Ελισάφ μετά τη χθεσινή παρουσίαση του προγράμματος από τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο στο Λίθινο του Δήμου Ζίτσας.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί όπως είπε το συγκεκριμένο πρόγραμμα βρίσκει σύμφωνη την τοπική Αυτοδιοίκηση αφού θα δώσει 40 χιλιάδες θέσεις εργασίας, για να προσθέσει ότι χρειάζεται άμεση και στενή συνεργασία Δήμων – Περιφερειών και Υπουργείων για την ταχύτερη υλοποίηση των έργων.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μ. Ελισάφ αναφέρθηκε και στην τελευταία ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων για τον ηλεκτροφωτισμό με λαμπτήρες LED τονίζοντας ότι είχαμε μια επίδειξη αριθμητικής υπεροχής της αντιπολίτευσης σε μια συνεδρίαση χωρίς νόημα και ουσία.

Ακόμη ο κ. Ελισάφ είπε πως στη Δημοκρατία δεν υπάρχει ανώτερο και κατώτερο όργανο και πως μετά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής η προγραμματική σύμβαση θα προχωρήσει κανονικά.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...