Τετάρτη , 19 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Μ.Παλαιοπάνου(ΝΟΙ)-Ο Στέφανος το ήθελε ,το πάλεψε , το κατέκτησε.Ονειρεμένη χρονιά για τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων

Μ.Παλαιοπάνου(ΝΟΙ)-Ο Στέφανος το ήθελε ,το πάλεψε , το κατέκτησε.Ονειρεμένη χρονιά για τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Χτές έκανε φοβερή κούρσα,αλλά όλη η πορεία του τα τελευταία χρόνια έδειχνε ότι είναι σε πάρα πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο ,διεθνών προδιαγραφών.Περιμέναμε όλοι το μετάλλιο.Δεν περιμέναμε το χρυσό.Το χρυσό ήταν…δεν συζητάμε ….δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσουμε την επιτυχία του Στέφανου Ντούσκου….Το πάλεψε , το ήθελε , το κατέκτησε..”

Αυτά υπογράμμισε η Μάρθα Παλαιοπάνου, Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων , σε συνέντευξή της(Ηχητικό ΕΔΩ) στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων (Γιώργος Γκόντζος), για το Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο μονό σκιφ που κατέκτησε ο αθλητής του ΝΟΙ, Στέφανος Ντούσκος.

Τόνισε ότι είναι η μεγαλύτερη στιγμή για τον ΝΟΙ, και την Ελληνική κωπηλασία,αναφέρθηκε στην προετοιμασία του ,στην συνέργεια της ατομικής του προσπάθειας , του Συλλόγου και των “αθόρυβων γονέων του που είναι ήρωες για τον Στέφανο.

Εξέφρασε επίσης την δυσαρέσκειά της γιατί όπως ανέφερε, “αυτό το παιδί ήταν χωρίς χορηγό από την περιοχή, είχε χορηγό από την Αθήνα”.

Μίλησε τέλος,με αφορμή και άλλες διεθνείς επιτυχίες του ΝΟΙ, για μια “ονειρεμένη χρονιά με ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο”

Δείτε Επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ-Σημεία μαζικών δειγματοληψιών από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ

Άρτα, Κέντρο Υγείας (ISO BOX), 09:00-15:00 Άρτα, Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, 09:00-15:00 Θεσπρωτία, Γ.Ν. Φιλιατών, 08:30-13:30 ...