Παρασκευή , 10 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Μ.ΤΖΟΥΦΗ:«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, έχει στόχο να στηρίξει τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία»

Μ.ΤΖΟΥΦΗ:«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, έχει στόχο να στηρίξει τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία»

«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ, έχει στόχο να στηρίξει τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία» τόνισε η Μερόπη Τζούφη, μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων.
Όπως σημείωσε η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το πρόγραμμα είναι απολύτως κοστολογημένο, με το δημοσιονομικό κόστος των μέτρων ανακούφισης να είναι 5,6 δις ευρώ. Παράλληλα υπογράμμισε πως στόχος είναι να υπάρξει «δικαιοσύνη παντού: στην κοινωνία, στην οικονομία και στο κράτος», ενώ αναφέρθηκε στους επιμέρους άξονες των εξαγγελιών Τσίπρα (αντιμετώπιση ενεργειακής κρίσης, ενίσχυση εισοδήματος, στήριξη κοινωνικού κράτους, νέο ΕΣΥ και αναβάθμιση δημόσιας Παιδείας, παραγωγική ανασυγκρότηση, μεταρρύθμιση του κράτους και δημόσιας διοίκησης).
Κλείνοντας, υπογράμμισε πως οι προτεραιότητες που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποπνέουν αυτοπεποίθηση, κινητοποιούν και φανερώνουν τις βαθιές πολιτικές διαφορές με το μπλοκ του συντηρητισμού και της Νέας Δημοκρατίας. Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρθηκε στην ανάγκη προοδευτικής και δημοκρατικής διακυβέρνησης, η οποία θα βάλει τέλος στον αυταρχικό και νεοφιλελεύθερο κατήφορο της χώρας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Δείτε Επίσης

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα έχουν πιστωθεί τα πρώτα χρήματα

Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα έχουν πιστωθεί τα πρώτα χρήματα για όλους εκείνους τους δικαιούχους ...