Παρασκευή , 17 Μαΐου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΛΙΑΚΟΣ- Θα αντιστεκόμαστε σε κάθε προσπάθεια φίμωσης

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΛΙΑΚΟΣ- Θα αντιστεκόμαστε σε κάθε προσπάθεια φίμωσης

Με αφορμή τη συνάντηση του Γενικού  Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων στα γραφεία της Π.Ε.Δ. Ηπείρου και με δεδομένο ότι δεν έχουμε προσκληθεί ούτε ως μέλη του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. αλλά ούτε και ως μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ.Δ.Σ.Α Π.Ε Ηπείρου αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι τα Συλλογικά όργανα της Αυτοδιοίκησης στην Ήπειρο έχουν επιλέξει το δρόμο της Δημοκρατίας των ολίγων. Διοικητικά Συμβούλια που απαρτίζονται από Δημάρχους και εκλεγμένους αυτοδιοικητικούς απαξιώνονται στο βωμό της εξυπηρέτησης άραγε τίνος; Πάντως όχι των Ηπειρωτών.

Δυστυχώς για εσάς κύριοι, αποδεικνύεται συνεχώς, ότι η ύπαρξη του συγκεκριμένου Φορέα (Α.Σ.Δ.Σ.Α.) μόνο κόστος και κακές υπηρεσίες προσφέρει στους Ηπειρώτες με αποκλειστική σας ευθύνη, καθώς με τις επιλογές και την τακτική σας απαξιώνετε το θεσμικό σας ρόλο.

Εμείς σας δηλώνουμε ότι θα αντιστεκόμαστε σε κάθε προσπάθεια φίμωσης και διαμηνύουμε προς όλους πως δεν θα πάψουμε να γινόμαστε δυσάρεστοι σε όσους επιφυλάσσουν δυσάρεστες εκπλήξεις  στους Ηπειρώτες.

 

Ο Δήμαρχος Ζίτσας

 

Μιχάλης Πλιάκος

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...