Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Γιώργος Αμυράς νέος Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Δ/Ρ

Ο Γιώργος Αμυράς νέος Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Δ/Ρ

Από Βίκυ Μιχέλη–

Για τις προτεραιότητες  και τους στόχους του στο Υπουργείο με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων ο νέος Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς στην εκπομπή “στα σημεία των καιρών” με τη Βίκυ Μιχέλη. Αναφέρθηκε στα συναισθήματα του με την ανακοίνωση του ονόματος του στον πρόσφατο  ανασχηματισμό, τον πολιτικό όρκο καθώς και την πρώτη επίσκεψη στα Γιάννενα και τις επικείμενες συναντήσεις με την νέα του ιδιότητα.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς θα βρίσκεται στα Γιάννενα το προσεχές Σαββατοκύριακο για σειρά συναντήσεων εργασίας με την Περιφερειακή Αρχή, καθώς και με τους Δημάρχους και των οκτώ Δήμων του Νομού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αμυράς θα ξεκινήσει τον κύκλο των επισκέψεών του το πρωί του Σαββάτου με τον Δήμο Δωδώνης όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Ντακαλέτση και θα ακολουθήσουν οι Δήμος Ιωαννιτών με τον Δήμαρχο κ. Μωυσή Ελισάφ, η Περιφέρεια Ηπείρου με τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο Δήμος Κόνιτσας με τον Δήμαρχο κ. Νικόλαο Εξάρχου, ο Δήμος Πωγωνίου με τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Καψάλη, ο Δήμος Ζαγορίου με τον Δήμαρχο κ Γεώργιο Σουκουβέλο, ο Δήμος Ζίτσας με τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Πλιάκο και ο Δήμος Μετσόβου με τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Τζαφέα. Την Κυριακή ο Υφυπουργός Περιβάλλοντοςθα επισκεφτεί τα Πράμαντα και τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκωνόπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ Ιωάννη Σεντελέ.

Έχοντας πρόσφατη την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, ο κ. Αμυράς επιθυμεί, στο πλαίσιο του καινούργιου ρόλου που αναλαμβάνει, να λάβει ενημέρωση για τα περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν τον Νομό και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...