Τρίτη , 21 Μαΐου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.:”Παράταση προγράμματος οικονομικής ενίσχυσης οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας”

Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.:”Παράταση προγράμματος οικονομικής ενίσχυσης οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας”

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» ενημερώνει τους γονείς που έχουν παιδιά στην προσχολική ηλικία και επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών ότι το «Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας» που πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α. καθορίζει υψηλότερο οικογενειακό εισόδημα ως προϋπόθεση συμμετοχής, ενώ περιλαμβάνονται ακόμα και άλλες τροποποιήσεις που αφορούν στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας ανάδειξης ωφελούμενων. Για περισσότερες πληροφορίες οι αιτούντες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Συγκεκριμένα: υποψήφιοι με συνολικό οικογενειακό εισόδημα έως τριάντα έξι χιλιάδες (36.000,00 ) ευρώ για αιτούντες/σες που έχουν έως δύο (2) παιδιά, έως τριάντα εννέα χιλιάδες (39.000,00) ευρώ για αιτούντες/σες που έχουν έως τρία (3) παιδιά, έως σαράντα δύο χιλιάδες (42.000,00) ευρώ για αιτούντες/σες που έχουν τέσσερα (4) παιδιά και έως σαράντα πέντε χιλιάδες (45.000,00) ευρώ για αιτούντες/σες που έχουν από πέντε (5) και άνω.

Η περίοδος ηλεκτρονικών αιτήσεων εκπνέει την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου. Η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, ενώ η ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου έως και Παρασκευή 9 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Οκτωβρίου και οι ωφελούμενοι του voucher  θα μπορούν να προσέλθουν στην Διεύθυνση Παιδικής Προστασίας στην Αβέρωφ 6 στον 2ο όροφο.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...