Τετάρτη , 15 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Ο κ. Παντελής Κολόκας στο Δ/Ρ: «Ο κίνδυνος εξακολουθεί να ελλοχεύει. Τα αθλητικά σωματεία θα πρέπει πλέον να εφαρμόσουν αυστηρά τον νέο υγειονομικό κανονισμό»

Ο κ. Παντελής Κολόκας στο Δ/Ρ: «Ο κίνδυνος εξακολουθεί να ελλοχεύει. Τα αθλητικά σωματεία θα πρέπει πλέον να εφαρμόσουν αυστηρά τον νέο υγειονομικό κανονισμό»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Δ/Ρ, στην εκπομπή «Στα σημεία των καιρών» με τη Βίκυ Μιχέλη», ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ κ. Παντελής Κολόκας αναφέρθηκε στη διαδικασία επανεκκίνησης των αθλητικών δραστηριοτήτων για τους αθλητές των Ιωαννίνων στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου ύστερα από περίπου μία εβδομάδα απραξίας.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι η άθληση είναι καθολική ανάγκη και η εκγύμναση αποτελεί έναν ακόμη τρόπο θωράκισης της υγείας μας απέναντι στην πανδημία, αρκεί ο καθένας να παίρνει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Επεσήμανε δε ότι η ισχύς του υγειονομικού πρωτοκόλλου που ακολουθείται από καιρό αυστηροποιείται, καλώντας ταυτόχρονα τα αθλητικά σωματεία να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ώστε να εφαρμόζονται πιστά οι οδηγίες για τα μέτρα προστασίας, προκειμένου να αποφευχθεί η εμφάνιση περαιτέρω θετικών κρουσμάτων στους χώρους άθλησης της πόλης.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Μ.Παλαιοπάνου(ΝΟΙ)-Ο Στέφανος το ήθελε ,το πάλεψε , το κατέκτησε.Ονειρεμένη χρονιά για τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Χτές έκανε φοβερή κούρσα,αλλά όλη η πορεία του τα τελευταία χρόνια έδειχνε ότι ...