Πέμπτη , 8 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Ο κ. Παντελής Κολόκας στο Δ/Ρ: «Ο κίνδυνος εξακολουθεί να ελλοχεύει. Τα αθλητικά σωματεία θα πρέπει πλέον να εφαρμόσουν αυστηρά τον νέο υγειονομικό κανονισμό»

Ο κ. Παντελής Κολόκας στο Δ/Ρ: «Ο κίνδυνος εξακολουθεί να ελλοχεύει. Τα αθλητικά σωματεία θα πρέπει πλέον να εφαρμόσουν αυστηρά τον νέο υγειονομικό κανονισμό»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Δ/Ρ, στην εκπομπή «Στα σημεία των καιρών» με τη Βίκυ Μιχέλη», ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ κ. Παντελής Κολόκας αναφέρθηκε στη διαδικασία επανεκκίνησης των αθλητικών δραστηριοτήτων για τους αθλητές των Ιωαννίνων στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου ύστερα από περίπου μία εβδομάδα απραξίας.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι η άθληση είναι καθολική ανάγκη και η εκγύμναση αποτελεί έναν ακόμη τρόπο θωράκισης της υγείας μας απέναντι στην πανδημία, αρκεί ο καθένας να παίρνει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Επεσήμανε δε ότι η ισχύς του υγειονομικού πρωτοκόλλου που ακολουθείται από καιρό αυστηροποιείται, καλώντας ταυτόχρονα τα αθλητικά σωματεία να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ώστε να εφαρμόζονται πιστά οι οδηγίες για τα μέτρα προστασίας, προκειμένου να αποφευχθεί η εμφάνιση περαιτέρω θετικών κρουσμάτων στους χώρους άθλησης της πόλης.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Παρέμβαση του Οργανωτικού Γραμματέα της ΕΕΔΥΕ , στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ ” , με αφορμή σχόλιο για την αφίσα της

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  Παρέμβαση στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ”,(Γιώργος Γκόντζος) ,στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων. ...