Τρίτη , 11 Φεβρουαρίου 2025
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Πινακάς “τιμώρησε” τον ΠΑΣ!

Ο Πινακάς “τιμώρησε” τον ΠΑΣ!

Από: Άγγελος Μπάρκας–

Την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την ΑΕΛ γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα car.gr το απόγευμα της Τετάρτης (4/11) στο ΕΘνικό Στάδιο Ιωαννίνων “Οι Ζωσιμάδες” για την εξ’ αναβολής δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten .

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 60′ με τον Λεό, παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λώλη με -αυστηρή- δεύτερη κίτρινη.

Οι Λαρισαίοι, ωστόσο, δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν σε 1-1 με κεφαλιά του Πινακά ενώ ο ίδιος παίκτης με δεύτερη κεφαλιά έκανε την ολική ανατροπή λίγο πριν το τέλος του παχνιδιού και έβαλε την υπογραφή για τη πρώτη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΣ βρίσκεται ακόμη στην 8η θέση με 8 βαθμούς, ενώ ολοκλήρωσε όλα τα εξ αναβολής παιχνίδια και σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα το Σάββατο (7/11) ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στους Ζωσιμάδες (17/15). 
Ωστόσο αναμένουμε και τις σχετικές αποφάσεις της κυβέρνησης για ενδεχόμενο λοκνταουν που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι της Πέμπτης (5/11) στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας (86’ Μπρένερ), Ντομίνγκεζ (74’ Λιάσος), Λώλης, Ελευθεριάδης (46’ Σιόντης), Λεό (74’ Κριζμάν), Παμλίδης (62’ Καρτάλης).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ (64’ Ντουρμισάι), Σπαρβ (78’ Γιουνές), Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας (78’ Κωστή), Μούζεκ, Πινακάς, Μπέρτος (68’ Γρηγορόπουλος), Νικολιάς (68’ Τόρζε).

Δείτε Επίσης

Διαμαρτυρία για την αυλή από τους Συλλόγους Γονέων στο Καπλάνειο

Tην έντονη αγωνία και ανησυχία τους για την επικίνδυνη κατάσταση, που επικρατεί στην κοινή αυλή ...