Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Οι επόμενες εβδομάδες θα κρίνουν την επιτυχία των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό – Τονίζει η Ε. Ντζάνη

Οι επόμενες εβδομάδες θα κρίνουν την επιτυχία των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό – Τονίζει η Ε. Ντζάνη

Από Χάρης Δάφλος–

Οι επόμενες εβδομάδες θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία ή αποτυχία των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί στην περιφερειακή ενότητα Ιωαννίνων και θα παραμείνουν έως ότου η περιοχή μας αλλάξει επίπεδο, κατηγορία ως προς τον αριθμό κρουσμάτων, τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Ε Ντζάνη, αναπληρώτρια καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Υγιεινής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση”(Χάρης Δάφλος).

Ως πρώτο βήμα για την αποκλιμάκωση θέλουμε μέσα στις επόμενες μέρες να ξαναγυρίσουμε ως περιοχή σε μικρότερους αριθμούς κρουσμάτων, πρόσθεσε η κ. Ντζάνη για να συμπληρώσει ότι ο μέσος πολίτης δεν έχει να “διορθώσει” και πολλά στην καθημερινή του συμπεριφορά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για τους κατοίκους εκτός του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων οι οποίοι έχουν την αίσθηση ότι είναι περισσότερο προστατευμένοι αλλά η πραγματικότητα είναι ότι κινδυνεύουν πολύ περισσότερο.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...