Τρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Ολοκληρώθηκε το διεθνές προπονητικό camp “Elite Handball Academy” στην Κόνιτσα

Ολοκληρώθηκε το διεθνές προπονητικό camp “Elite Handball Academy” στην Κόνιτσα

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 2ο Διεθνές Προπονητικό Camp “Elite Handball Academy” στην πόλη της Κόνιτσας από 16 έως και 28 Ιουλίου 2021, με τη συμμετοχή συνολικά 90 Ελλήνων και ξένων αθλητών και αθλητριών (10-17 ετών). Το πρόγραμμα έφερε την “υπογραφή” του έμπειρου και καταξιωμένου Γάλλου Λέκτορα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και της κορυφαίας σχολής του παγκοσμίου χάντμπολ, Guy Petitgirard, ο οποίος στο πλευρό του είχε τον προπονητή Εθνικών ομάδων των αναπτυξιακών ηλικιών της Γαλλίας, Max Giagheddu, και τη Βελγίδα Γυμνάστρια, Marianne Verhavert, ενώ συνεργάστηκαν οι πολύπειροι Έλληνες προπονητές και Ομοσπονδιακοί Τεχνικοί Ανάπτυξης της ΟΧΕ, Γιώργος Κρανάκης, Παναγιώτης Ιατρούδης και Στέλιος Αλεπουδέας, που μετρούν τίτλους και διακρίσεις στο Ελληνικό Χάντμπολ.

Πέρα από το χάντμπολ, το πρόγραμμα περιελάμβανε πεζοπορία στον Αώο, ράφτινγκ στο Βοϊδομάτη, κολύμβηση σε πισίνα και αλλά και ξενάγηση όλων των συμμετεχόντων σε χωριά της Κόνιτσας, του Ζαγορίου και της πόλης των Ιωαννίνων.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων ως τοπικός διοργανωτής του 2ου Διεθνούς Προπονητικού Camp “Elite Handball Academy” θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Κόνιτσας και την Περιφέρεια Ηπείρου για την συνδιοργάνωση και την πολύτιμη συμβολή του, σε μία δράση που προέβαλε την περιοχή μας τόσο σε πανελλήνιο, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Δείτε Επίσης

Συγχαρητήρια από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στον Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εκ μέρους της πανεπιστημιακής κοινότητας,  εκφράζουν δημόσια τα θερμά ...