Παρασκευή , 3 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ομόφωνη η στήριξη και η συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων στο αίτημα των υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Άρτας

Ομόφωνη η στήριξη και η συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων στο αίτημα των υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Άρτας

Παρέμβαση προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, μέσω επιστολής, προκειμένου να υπάρξει άμεση στελέχωση της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Άρτας (Δ.Ο.Υ.) με το απαραίτητο προσωπικό, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος, ανέφερε τις σοβαρές ελλείψεις στο προσωπικό, η οποία δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της υπηρεσίας, στην προσπάθεια της να εξυπηρετήσει τους συναλλασσόμενούς της.

Ειδικότερα για την Δ.Ο.Υ Άρτας, έχει καθοριστεί από την Διοίκηση ένας απαραίτητος αριθμός προσωπικού 46 ατόμων, ωστόσο στην Υπηρεσία σήμερα καλύπτουν την οργανική τους θέση συνολικά 42 υπάλληλοι από τους οποίους εξυπηρετούν το κοινό 33. Επιπλέον, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους προβλέπεται η συνταξιοδότηση 14 υπάλληλων!

Επομένως, η ενίσχυση της Δ.Ο.Υ. Άρτας με προσωπικό κρίνεται επιβεβλημένη, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται  στις ανάγκες που επιτάσσει η σωστή λειτουργία  της οικονομικής υπηρεσίας.

Η παρέμβαση αυτή έρχεται σε συνέχεια των αιτημάτων των υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Άρτας και της ομόφωνης στήριξης του αιτήματός τους από το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων, για την άμεση στελέχωση της υπηρεσίας με το αναγκαίο προσωπικό.

Δείτε Επίσης

Κορονοϊός: 104 νεκροί και 6677 νέα κρούσματα σήμερα ,657 διασωληνωμένοι-86 κρούσματα στο Νομό Ιωαννίνων

Σε 6.677 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορονοϊού, τα οποία κατεγράφησαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, ...