Σάββατο , 25 Ιουνίου 2022
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Παράταση μίσθωσης των σχολικών κυλικείων της ΠΕ Ιωαννίνων ζητά ο Δημήτριος Δημητρίου

Παράταση μίσθωσης των σχολικών κυλικείων της ΠΕ Ιωαννίνων ζητά ο Δημήτριος Δημητρίου

Με επιστολή του προς τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιωαννιτών, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων ζητά την παράταση μίσθωσης των σχολικών κυλικείων, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Αξιότιμοι κ. κ. Δήμαρχοι,

Πρόεδρε Δημοτικού Συμβουλίου,

Αντιδήμαρχε Οικονομικών,

Με την παρούσα επιστολή μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το σοβαρό ζήτημα που προκύπτει με τις μισθώσεις των σχολικών κυλικείων της Π. Ενότητας Ιωαννίνων.

Όπως αντιλαμβάνεστε και εσείς, η ελληνική οικονομία καθώς και οι άνθρωποι της επιχειρηματικότητας, προσπαθούν μέσα από δύσκολες συνθήκες να επιβιώσουν και να διατηρήσουν όχι μόνο την επαγγελματική τους δραστηριότητα αλλά και την οικογενειακή τους βιωσιμότητα.

Ως εκ τούτου, το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων ομόφωνα, θεωρεί επιτακτική την ανάγκη να προχωρήσετε σε λήψη απόφασης για παράταση μίσθωσης τουλάχιστον για τα επόμενα δυο(2) έτη, των κυλικείων όλων των σχολικών μονάδων της ΠΕ Ιωαννίνων, με δεδομένο ότι οι μισθωτές αυτών, έχουν ήδη όπως γνωρίζετε απωλέσει πολύ μεγάλο ποσοστό του τζίρου τους ενώ με το αβέβαιο περιβάλλον όπως συνεχίζει να διαμορφώνεται, θα χρειαστεί τουλάχιστον η παραπάνω παράταση κατά δύο(2) έτη, για να σταθούν ικανοί να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές υποχρεώσεις τους καθώς και στην αποπληρωμή χρεών που έχουν συσσωρευτεί.

Παρακαλούμε, όπως εξετάσετε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και προβείτε στις ανάλογες αποφάσεις για την διατήρηση και αυτού του κλάδου της ελληνικής οικονομίας που λειτουργούν μέσα στις σχολικές μονάδες και είναι οι άνθρωποι που φροντίζουν με υποδειγματικό τρόπο και ποιοτικά προϊόντα, για την καθημερινή υγιεινή διατροφή των μαθητών-παιδιών μας.

Με τιμή,

Για το Δ.Σ Επιμελητηρίου Ιωαννίνων,

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων,

Δρ. Δημήτριος Δημητρίου»

Δείτε Επίσης

«Τα μυστικά των παραμυθιών: κρυμμένα σύμβολα και συμβολισμοί»-Βιωματικό σεμινάριο αφήγησης στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης (20/3), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει τη Δευτέρα 21 Μαρτίου (ώρες 18:30-20:30) ...