Κυριακή , 12 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / RAPID TEST για όλους τους δημότες της Άρτας κάθε Δευτέρα στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου

RAPID TEST για όλους τους δημότες της Άρτας κάθε Δευτέρα στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των δωρεάν RAPID TEST στους δημότες της Άρτας.  

Με εξαιρετική επιτυχία τόσο ως προς την προσέλευση, όσο και ως προς τα αποτελέσματα, όπου ως επιτυχία ορίζεται ως ιδιαίτερα μικρός εντοπισμός κρουσμάτων, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος δωρεάν διεξαγωγής rapid test σε κατοίκους της Άρτας και των χωριών που ανήκουν στο Δήμο Αρταίων.

Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα του Δήμαρχου Αρταίων κ. Τσιρογιάννη και η άμεση ενεργοποίηση του ΕΟΔΥ, ενώ ιδιαίτερα σημαντική και πολύτιμη ήταν η συνεργασία του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας και του Τμήματος Τροχαίας Άρτας. 

Ειδικότερα, τις τελευταίες ημέρες διενεργήθηκαν ευρείας κλίμακας covid test (περίπου 1.000) σε πόλη, χωριά και ειδικές πληθυσμιακές ομάδες. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, ως αρμόδιου φορέα για την σχετική πληροφόρηση, η Άρτα φαίνεται πως με την συνεργασία όλων των φορέων και, φυσικά, με την ωριμότητα και υπευθυνότητα των ίδιων των πολιτών εξακολουθεί να είναι σε πολύ καλό επίπεδο ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων.

Με δωρεάν τεστ στους εργάτες γης συνεχίζεται η δράση του Δήμου, του ΕΟΔΥ, του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, και της Τροχαίας Άρτας.

Η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα προστασίας των δημοτών από τον κορωνοϊό, που έχει διαμορφώσει ο Δήμος Αρταίων, όπως ανέφερε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Γ. Πανέτας: «Οι Αρτινοί μέχρι τώρα έχουμε επιδείξει πολύ συνετή συμπεριφορά και αυτό αποτυπώνεται και στον δείκτη κρουσμάτων. Ως Δήμος είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η καθημερινή συνεργασία μας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αποδίδει καρπούς. Και διπλά ικανοποιημένοι για το παράδειγμα καρτερικότητας αλλά και αλληλεγγύης που επιδεικνύουν οι συμπολίτες μας». 

Σημειώνεται πως τα δωρεάν rapid test θα εξακολουθούν να πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου.

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...