Παρασκευή , 10 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνέντευξη του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ.Κώστα Τασούλα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων

Συνέντευξη του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ.Κώστα Τασούλα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων

Από Βίκυ Μιχέλη–

Συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων και στην δημοσιογράφο κ.Βίκυ Μιχέλη έδωσε την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ.Κώστας Τασούλας, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

“Ο νομός Ιωαννίνων έπαψε να είναι σε κατάσταση υγειονομικού συναγερμού και τα καθημερινά κρούσματα περιορίζονται πλέον σε ελάχιστα. Αυτό οφείλεται στην υπεύθυνη αντίδραση της γιαννιώτικης κοινωνίας, αλλά και των αρμόδιων υγειονομικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων που συλλογικά ανέκοψαν τον απειλητικό αριθμό εξάπλωσης της πανδημίας και ευτυχώς σήμερα δεν είμαστε στην ασφυκτική προγενέστερη κατάσταση, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να νοσηλεύουμε ασθενείς από γειτονικούς νομούς.

Αυτό όμως πρέπει να συνεχισθεί και να μη εφησυχάσουμε, ώστε και μετά τα θετικά αποτελέσματα του γενικευμένου εμβολιασμού να νοιώσουμε, σε όλη τη χώρα πλέον πως αυτή η δοκιμασία μένει πίσω.

Ο εμβολιασμός είναι και αυτοπροστασία, αλλά και εκδήλωση του χρέους κοινωνικής αλληλεγγύης που όλους πρέπει να μας διακατέχει, γι’ αυτό και μετέχω σ’ αυτόν από τους πρώτους, μαζί με άλλους ανώτατους κρατικούς αξιωματούχους αυτή την Κυριακή”.

Ο κ. Τασούλας είχε επίσης την ευκαιρία να υπογραμμίσει στην συνέντευξή του πως η πανδημία και η αντιμετώπισή της κυριάρχησαν μέσα στο 2020 και τώρα αναμένεται μετά την υποχώρησή της χάρη στη σωστή οργάνωση και απήχηση του εμβολιασμού, να πιάσουμε και πάλι τον νήμα από τις αρχές του 2020 που η αναπτυξιακή δυναμική της οικονομίας ήταν φανερή.

Είναι βέβαιο πως περιορίζοντας το πρωτοφανές υγειονομικό πρόβλημα που χτύπησε τον κόσμο όλο και φυσικά τη χώρα μας, η ελληνική οικονομία θα εισέλθει σε ασφαλείς θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, κατέληξε ο κ.Τασούλας εκφράζοντας ταυτόχρονα και τις ευχές του για καλές γιορτές σε όλους.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα έχουν πιστωθεί τα πρώτα χρήματα

Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα έχουν πιστωθεί τα πρώτα χρήματα για όλους εκείνους τους δικαιούχους ...