Δευτέρα , 30 Νοεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Σε “lockdown” και το ερασιτεχνικό

Σε “lockdown” και το ερασιτεχνικό

Από: Άγγελος Μπάρκας–

Σε τοπικό lockdown και σε επίπεδο 4 (κόκκινο, περιοχή αυξημένου κινδύνου) έχει μπει ο Νομός Ιωαννίνων από την Πέμπτη (29/10) λόγω του Covid19.

Στον αθλητικό τομέα, η είσοδος των Ιωαννίνων στο επίπεδο 4 σήμανε αυτομάτως και την αναβολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και της Γ’ Εθνικής, αφού στο επίπεδο αυτό γίνεται μόνο ατομική άθληση. Όπως γίνεται αντιληπτό, η αναβολή των πρωταθλημάτων θα ισχύσει για όσο η περιοχή παραμένει στο επίπεδο 4.

Σε πανελλήνιο επίπεδο, η επιτροπή των λοιμοξιολόγων ανάμεσα στα μέτρα που έχει εισηγηθεί προτείνει και την αναστολή των ομαδικών πρωταθλημάτων για ένα μήνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι αυτός που θα πάρει την οριστική απόφαση την Παρασκευή σύμφωνα με δημοσίευμα του sportfm.gr.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πώς υπάρχει ένα μικρό παράθυρο αναφορικά με τη Super League, αφού η εγχώρια λίγκα μπορεί να εγγυηθεί τη διενέργεια τεστ από το σύνολο των συμμετεχουσών ομάδων.

Δείτε Επίσης

Μέτρα για την προστασία της υγείας της στρατευμένης νεολαίας και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ζητούν Βουλευτές του ΚΚΕ με αφορμή τα κρούσματα στο «Κατσιμήτρου»

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου, θετικοί διαγνώστηκαν 27 στρατιώτες στο στρατόπεδο «Κατσιμήτρου», στο Πέραμα ...