Κυριακή , 17 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Στ. Ντούσκος – Θαν. Παλαιοπάνος σε προολυμπιακή προετοιμασία!

Στ. Ντούσκος – Θαν. Παλαιοπάνος σε προολυμπιακή προετοιμασία!

Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο να μεταφέρθηκαν, λόγω κορωνοϊού, στο 2021, ωστόσο, οι αθλητές της Κωπηλασίας που έχουν βάλει στόχο να λάβουν μέρος σ’ αυτούς προπονούνται ήδη εντατικά στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος που δημιούργησε η καραντίνα.

Στο προπονητικό κοινόβιο της προολυμπιακής ομάδας της ΕΚΟΦΝΣ συμμετέχουν αυτή τη στιγμή 11 επίλεκτοι κωπηλάτες απ’ όλη την Ελλάδα, ανάμεσα στους οποίους και δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. Πρόκειται για τον Στέφανο Ντούσκο που βρίσκεται στον Σχοινιά εδώ και δύο εβδομάδες περίπου και για τον Θανάση Παλαιοπάνο ο οποίος προστέθηκε χθες στο κοινόβιο μαζί με δύο ακόμη κωπηλάτες.

Οι προπονήσεις για την επίλεκτη ομάδα, οι οποίες θα διαρκέσουν ως τις 26 Ιουλίου, είναι καθημερινές έτσι ώστε οι αθλητές της να είναι έτοιμοι αγωνιστικά ενόψει της συμμετοχής τους στις διεθνείς κωπηλατικές διοργανώσεις που αναμένεται να διεξαχθούν μέσα στο καλοκαίρι, το πρόγραμμα για τις οποίες δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα.

Δείτε Επίσης

Ενημέρωση για πανδημία, απορρίμματα και σχολεία του Δημάρχου Μ. Ελισάφ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η πορεία της πανδημίας στην περιοχή των Ιωαννίνων, οι εξελίξεις στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και ...