Τετάρτη , 23 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ / Στειρώσεις και υιοθεσίες αδέσποτων ζώων από τον Δήμο Ιωαννιτών

Στειρώσεις και υιοθεσίες αδέσποτων ζώων από τον Δήμο Ιωαννιτών

Ο Δήμος Ιωαννιτών συνεχίζει να υλοποιεί το πρόγραμμα συστηματικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων, τα οποία διαβιούν στα διοικητικά του όρια.

Όπως αναφέρει ο εντεταλμένος σύμβουλος για την λειτουργία του κυνοκομείου, Νίκος Τσόλης, τις τελευταίες ημέρες στειρώθηκαν 48 ζώα και η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί, στοχεύοντας στη μείωση των γεννήσεων από αδέσποτα και στον έλεγχο του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων μακροπρόθεσμα.

Σημειωτέον ότι τον Φεβρουάριο στειρώθηκαν 54 ζώα, που περισυνελέγησαν από κεντρικές οδούς και πλατείες της πόλης από κατάλληλα εκπαιδευμένο και έμπειρο άτομο και βρήκαν προσωρινή στέγη στο καταφύγιο, όπου αντιμετωπίστηκαν από τους κτηνιάτρους του Δήμου.

Όπως επισημαίνει ο Νίκος Τσόλης, τον Φεβρουάριο υιοθετήθηκαν 40 και τον Μάρτιο 62 πλήρως διαχειρισμένα ζώα και καλεί όσους συμπολίτες θέλουν να υιοθετήσουν ένα υγιές αδέσποτο από το κυνοκομείο του Δήμου Ιωαννιτών να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2651361165 και 2651361380.

Δείτε Επίσης

«Σημαντικός ο ρόλος των Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών» ήταν το συμπέρασμα της διαδικτυακής εκδήλωσης του Δήμου Ιωαννιτών και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες

Ιδιαίτερα χρήσιμα και σημαντικά ήταν τα συμπεράσματα από την εκδήλωση με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση και πολιτικές ...