Δευτέρα , 12 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ / Εργασίες 440.000 ευρώ σε τρία σχολικά γυμναστήρια του Δήμου Ιωαννιτών

Εργασίες 440.000 ευρώ σε τρία σχολικά γυμναστήρια του Δήμου Ιωαννιτών

Τις μελέτες και τη χρηματοδότηση για τη συντήρηση και αναβάθμιση των γυμναστηρίων σε τρία σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Ιωαννιτών ενέκριναν οι «Κτηριακές Υποδομές ΑΕ».

Πρόκειται για τα γυμναστήρια στο 1ο Γυμνάσιο, στο 6ο ΕΠΑΛ και στο 3ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των εργασιών που θα εκτελεστούν ανέρχεται στις 440.000 ευρώ. Οι πιστώσεις προέρχονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και η δημοπράτηση των εργασιών θα γίνει από τις «Κτηριακές Υποδομές ΑΕ» μέσα στον Μάιο.

Η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών στις σχολικές μονάδες αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο. Πέρα από τις άμεσες παρεμβάσεις, που υλοποιεί με δικά του μέσα και μέσω των Σχολικών Επιτροπών, αναζητά κάθε χρηματοδοτική πηγή για τις περιπτώσεις, όπου απαιτείται ριζική ανακαίνιση.

Με το συγκεκριμένο έργο που θα εκτελέσουν οι «Κτηριακές Υποδομές ΑΕ» θα υπάρξει συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων στους συγκεκριμένους αθλητικούς χώρους.

Ο Δήμος Ιωαννιτών απευθύνει τις ευχαριστίες του στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο των «Κτηριακών Υποδομών ΑΕ», Θανάση Γιάνναρη, για τη δρομολόγηση των παρεμβάσεων αυτών. Επίσης ευχαριστεί τη βουλευτή Ιωαννίνων, Μαρία Κεφάλα, που συνέδραμε από την πλευρά της, ώστε να υπάρχει η συγκεκριμένη θετική εξέλιξη.

Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πως η συνεργασία και ο συντονισμός μπορεί να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Δείτε Επίσης

278 χιλιάδες κιλά ρούχα και υποδήματα ανακυκλώθηκαν στους μωβ κάδους

278 χιλιάδες κιλά ρούχα και υποδήματα ανακυκλώθηκαν στον ενάμισι χρόνο λειτουργίας των μωβ κάδων στο ...