Δευτέρα , 24 Ιουνίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Στην Κόνιτσα βρέθηκε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριος Οικονόμου, επ’ ευκαιρία των εκδηλώσεων για την 108η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης

Στην Κόνιτσα βρέθηκε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριος Οικονόμου, επ’ ευκαιρία των εκδηλώσεων για την 108η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριος Οικονόμου, παρέστη, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021, στην Κόνιτσα για την 108η επέτειο από την απελευθέρωση της Κόνιτσας και της ομώνυμης επαρχίας από τον τουρκικό ζυγό.

Πιο αναλυτικά, χθες το πρωί, παρέστη σε δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης, κ.κ. Ανδρέα.

Παρέστησαν επίσης ο Δήμαρχος Κόνιτσας, κ. Νικόλαος Εξάρχου, καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κόνιτσας, ο κ. Πρόδρομος Γαϊτανίδης, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ηπείρου, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Διοικητής της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας («VIII MΠ ΗΠΕΙΡΟΥ»), Ταξίαρχος Χρήστος Σιόρεντας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Δούβαλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Μουσελίμης, και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας, Επιπυραγός Σπυρίδων Νάκος.

Ακολούθως, ο κ. Οικονόμου κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Ηρώων, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Δημαρχείο Κόνιτσας, όπου είχε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων με τον κ. Εξάρχου για θέματα ασφάλειας που απασχολούν την περιοχή.

Τέλος, ο κ. Οικονόμου, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, επισκέφτηκε την Περιφέρεια Ηπείρου, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...