Τετάρτη , 2 Δεκεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Στίβεν Έμερσον, ο αναλυτής που ο πρωθυπουργός της Βρετανίας τον χαρακτήρισε «εντελώς ηλίθιο»

Στίβεν Έμερσον, ο αναλυτής που ο πρωθυπουργός της Βρετανίας τον χαρακτήρισε «εντελώς ηλίθιο»

Κυριακή 11 Ιανουαρίου, την ημέρα που η Γαλλία σηκώθηκε όρθια και στάθηκε ενωμένη απέναντι στον τρόμο μετά την επίθεση στο “Charlie Hebdo”.

Το αμερικανικό Fox News έχει καλέσει έναν “ειδικό σε θέματα τρομοκρατίας”, τον Στίβεν Έμερσον, να δώσει τα φώτα του.
Το υπερσυντηρητικό κανάλι έχει ήδη βγάλει τον καλύτερο εαυτό του στο πλαίσιο της κάλυψης των τζιχαντικών επιθέσεων στο Παρίσι.
Μια αναλύτρια αποφάνθηκε πως η Γαλλία ελέγχει υπερβολικά την οπλοκατοχή και έτσι δεν επιτρέπει στους πολίτες να αμυνθούν. Ένας άλλος εξέφρασε τη λύπη του που ο εικονικός πνιγμός δεν επιτρέπεται πλέον, στις ΗΠΑ, κατά την ανάκριση υπόπτων για τρομοκρατία.

Τώρα είναι η ώρα του Στίβεν Έμερσον, ιδρυτή του Ερευνητικού Πρότζεκτ για την τρομοκρατία.
Ο «ειδικός» ενημέρωσε το κοινό ότι σε κάποια τμήματα του Λονδίνου υπάρχει θρησκευτική αστυνομία που ξυλοφορτώνει και μάλιστα τραυματίζει σοβαρά όποιον δεν ντύνεται σύμφωνα με τα μουσουλμανικά έθιμα.
Όπως επίσης ότι υπάρχουν στην Ευρώπη πόλεις όπως το Μπέρμιγχαμ, που είναι αμιγώς μουσουλμανικές και οι μη μουσουλμάνοι απλώς δεν πάνε.

Ο Έμερσον θα χαρακτηριστεί “εντελώς ηλίθιος” από τον  βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον.
Και αφού γελοιοποιηθεί δεόντως στα σόσιαλ μίντια, θα βγει στο βρετανικό Sky News προκειμένου να απολογηθεί, επικαλούμενος “τσαπατσούλικη έρευνα”.
Αλλά επειδή μάλλον ήθελε να δικαιώσει τον Κάμερον ως προς το  “εντελώς ηλίθιος”, θα πει επίσης πως ακούγοντας τα πρώτα σχόλια εναντίον του ένιωσε σαν να υποβαλλόταν σε εικονικό πνιγμό.

Της Κίττυς Ξενάκη
ΤΑ ΝΕΑ

 

Δείτε Επίσης

“ΠΕΡΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Ο ΛΟΓΟΣ” H τελευταία ανάρτηση (Αύγουστος 2020) του Πνευμονολόγου Αντώνη Χατζηγεωργίου που έχασε τη μάχη με τον COVID 19

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Η τελευταία ανάρτηση (Αύγουστος 2020) του Πνευμονολόγου Αντώνη Χατζηγεωργίου που έχασε τη μάχη ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of