Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Πρόσωπα / Στον Δήμο Ζίτσας, όπως κάθε χρόνο, για τον αγιασμό των υδάτων o Σταύρος Καλογιάννης.

Στον Δήμο Ζίτσας, όπως κάθε χρόνο, για τον αγιασμό των υδάτων o Σταύρος Καλογιάννης.

Από: Χάρης Δάφλος

Στη Βροσύνα του Δήμου Ζίτσας γιόρτασε, όπως κάθε χρόνο, τον αγιασμό των υδάτων o Σταύρος Καλογιάννης. Μετά τη λειτουργία στο πανέμορφο εκκλησάκι του αγίου Γεωργίου, ο παπα-Λευτέρης έριξε τον Σταυρό στον πεντακάθαρο Ζαλογγίτικο ποταμό. Στη συνέχεια, με τον Δήμαρχο Μιχάλη Πλιάκο, τους αντιδημάρχους, τον τοπικό Πρόεδρο και δεκάδες κατοίκους της περιοχής έκοψαν τη βασιλόπιττα. Ο Σταύρος Καλογιάννης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τη Δημοτική Αρχή για θέματα του Δήμου και με τους κατοίκους να συζητήσει κυρίως για τη διεθνή συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed που υπογράφηκε προχθές στην Αθήνα και δίνει μεγάλες ενεργειακές και αναπτυξιακές προοπτικές στον τόπο. Τους ενημέρωσε επίσης για τις σημαντικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για το επόμενο διάστημα, που αφορούν το νέο ασφαλιστικό νόμο και το νέο εκλογικό νόμο, πριν την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακολούθως επισκέφθηκε τον Βουτσαρά και ειδικότερα το Κέντρο Υγείας, όπου συζήτησε με τους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό θέματα πρωτοβάθμιας υγείας αλλά και τρέχοντα διαδικαστικά θέματα, που αφορούν τη λειτουργία του Κέντρου, καθώς και τον Πυροσβεστικό Σταθμό, όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό.

Δείτε Επίσης

Σ.Ζαρπαλάς-Το πως θα κυβερνηθεί η χώρα μετά  τις βουλευτικές εκλογές, θα  το αποφασίσει ο ελληνικός λαός

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Τις απόψεις τους για επίκαιρα και σοβαρά πολιτικά θέματα κατέθεσε ο Σωτήρης Ζαρπαλάς ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments