Δευτέρα , 28 Νοεμβρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΟΞΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΤΣΙΑ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΟΞΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΤΣΙΑ

«Τα μέλη του Χειρουργικού Τομέα του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εκφράζουμε τη μεγάλη μας θλίψη, για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου μας Στυλιανού Κούτσια, Αναπληρωτή Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής και Επιστημονικά Υπεύθυνου της Αγγειοχειρουργικής Μονάδος του Π.Γ.Ν Ιωαννίνων, που έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή, την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021.

Εκφράζουμε, επίσης, τα θερμότερα συλλυπητήριά μας, στη σύζυγο, στα δύο παιδιά του και σε όλους τους οικείους του, με την υπόσχεση πως η μνήμη του θα είναι πάντα παρούσα στο μυαλό και στις καρδιές μας.

Ο φίλος – συνάδελφος Στέλιος εντάχθηκε στο δυναμικό του Χειρουργικού Τομέα και της Χειρουργικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων το 2018, μετά την εκλογή του ως Αναπληρωτή Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής. Έκτοτε, εργάστηκε σκληρά για την εδραίωση της αγγειοχειρουργικής στην περιοχή μας και την αντιμετώπιση πλείστων όσων περιστατικών, συναφών με την ειδικότητά του. Παράλληλα με την σημαντικότατη κλινική του ενασχόληση, άσκησε επίσης και τα εκπαιδευτικά και ακαδημαϊκά του καθήκοντα, με εξαιρετική συνέπεια και ήθος. Κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, με την υποστήριξη τόσο της Κλινικής, όσο και του Χειρουργικού Τομέα και του Ιατρικού Τμήματος, για την από ετών επιδιωκόμενη ίδρυση και εγκατάσταση αυτόνομης Αγγειοχειρουργικής Κλινικής, που θα έδινε νέα πνοή στο συναφές αντικείμενο. Δυστυχώς, σχεδόν τη στιγμή που η προσπάθεια αυτή έδειχνε να ολοκληρώνεται, μοίρα κακή έκοψε το νήμα της ζωής του, τόσο πρόωρα, τόσο άδοξα, τόσο ξαφνικά.

Στέλιο, αφήνεις δυσαναπλήρωτο κενό στο Τμήμα, στον Τομέα, στην Κλινική μας, μα πάνω απ’ όλα στις ψυχές μας. Η μνήμη σου θα μας συντροφεύει πάντα.

Αντίο, Στέλιο,

Αντίο, Φίλε…»

Δείτε Επίσης

ΣΥΡΙΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Το Νομοσχέδιο Γκάγκα-Μητσοτάκη διαλύει τη δημόσια περίθαλψη

Με καθυστέρηση 2 ετών και αφού η κυβέρνηση σφύριξε την λήξη της πανδημίας με τον ...