Τρίτη , 6 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ, Κ. ΛΩΛΗ, ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ, Κ. ΛΩΛΗ, ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Την Τρίτη 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δήμου Ιωαννιτών, κ. Λώλη, με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, που αποτελούνταν από τον Πρόεδρο, κ. Σουρέλη, και τον Γραμματέα, κ. Βαντώλα.

Σε άριστο κλίμα συζητήθηκαν θέματα, που άπτονται του ανοίγματος του τουρισμού στις 14 Μαΐου, ειδικά θέματα, που απασχολούν μέλη της Ένωσης που εδρεύουν στον Δήμο Ιωαννιτών, ζητήματα υποδομών, καθώς και το επικείμενο νομοσχέδιο για τους Οργανισμούς Διαχείρισης και Ανάπτυξης Τουρισμού (DMMO), όπως και ο υπό σύσταση Οργανισμός του  Δήμου Ιωαννιτών για την ανάπτυξη του Συνεδριακού Τουρισμού.

Συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεχής συνεργασία και επικοινωνία για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο κλάδος του Τουρισμού σε μία σειρά από θέματα, τα οποία -μετά τη συνάντηση- εστάλησαν και γραπτώς. Συμφωνήθηκε, επίσης, να ακολουθήσει στο προσεχές διάστημα μία διαδικτυακή συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων και όσα μέλη δραστηριοποιούνται στον Μητροπολιτικό Δήμο Ιωαννιτών για μία πιο άμεση πληροφόρηση και επικοινωνία.  

Δείτε Επίσης

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος ...