Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων με τον Πρέσβη του Πακιστάν

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων με τον Πρέσβη του Πακιστάν

Μια σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με τον Πρέσβη  του Πακιστάν, κ. Mohammad Nadeem Khan, στην οποία συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, κ. Δημήτριος Δημητρίου, καθώς και ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, κ. Μιχαήλ Δεβέκος.

Η συζήτηση περιελάμβανε τρεις άξονες, πάνω στους οποίους από κοινού αποφασίστηκε ότι το επόμενο διάστημα -και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες- θα γίνει αναλυτικότερα και επί συγκεκριμένου πλάνου και χρονοδιαγράμματος συνάντηση στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων. 

Οι τρεις άξονες συζήτησης ήταν: για τους προερχόμενους από το Πακιστάν πολίτες, φυσικά πρόσωπα, αλλά και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην ΠΕ Ιωαννίνων και είναι μέλη του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, για τη μεταφορά τεχνογνωσίας πάνω στην παραγωγή προϊόντων προς το Πακιστάν και -τέλος- για την ανάπτυξη των σχέσεων στις εξαγωγές – εισαγωγές μεταξύ των δυο χωρών, αλλά και ειδικότερα τη δυνατότητα εμπορικών συνεργασιών με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ΠΕ Ιωαννίνων.

Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της Πρεσβείας του Πακιστάν, συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Παύλος Ραβάνης, καθώς και η Πρόεδρος του Ελληνοπακιστανικού Επιμελητηρίου, κα Ρουμπίνα Μαρκοπούλου.

Δείτε Επίσης

Ο.Βλαχονικολός-Όταν σωπαίνουμε μεγαλώνει στα Πανεπιστήμια το τέρας του αυταρχισμού

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τις στιγμές της επίθεσης εναντίον του εντός του Πανεπιστημίου,τις απόψεις του για αρνητικά ...