Παρασκευή , 25 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Δημαρχος Ιωαννινων / Συνεργασία του Δημάρχου Ιωαννίνων με τον Υφυπουργό Υγείας

Συνεργασία του Δημάρχου Ιωαννίνων με τον Υφυπουργό Υγείας

Με τον Υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών κατά του Covid-19 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ο Δήμος Ιωαννιτών ήδη έχει συγκροτήσει επιτροπή με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τον εμβολιασμό αλλά και την συνδρομή για την ανάπτυξη της διαδικασίας όπου κριθεί απαραίτητο.

Στη συνάντηση που έγινε παραβρέθηκαν οι βουλευτές Μαρία Κεφάλα και Σταύρος Καλογιάννης καθώς και ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Νικόπουλος.

«Είναι μία πολύ σημαντική μέρα και για την περιοχή μας και πιστεύουμε ότι θα είναι η αρχή του τέλους για να βγούμε από την καταιγίδα των τελευταίων μηνών», τόνισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Ο Δήμαρχος και με την ιδιότητα του γιατρού υπογράμμισε ότι το εμβόλιο αποτελεί τη μόνη διέξοδο για επιστροφή στην κανονικότητα τους επόμενους μήνες.

«Είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία με τον Υφυπουργό Υγείας και για άλλα θέματα της περιοχής και θα συνεχίσουμε να έχουμε. Ο δήμος μας θα βοηθήσει με κάθε μέσο στην ανάπτυξη του εμβολιαστικού προγράμματος» υπογράμμισε ο κ. Ελισάφ.

Ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την συνεργασία όλο το προηγούμενο διάστημα και εξήρε το ρόλο της αυτοδιοίκησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας στο Νομό Ιωαννίνων.

«Στη διάρκεια της πανδημίας είχαμε τακτική συνεργασία. Οι δυνάμεις της αυτοδιοίκησης συνέβαλαν τα μέγιστα για να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα στα Γιάννενα, να είμαστε δηλαδή σήμερα σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Είμαι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο δήμαρχος απευθύνει έκκληση για τον εμβολιασμό γιατί αυτό το κάνει πρώτα ως γιατρός», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Κοντοζαμάνης.

Δείτε Επίσης

Εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης για τον οδικό άξονα Ιωαννίνων – Κακαβιάς μέσω της συνεργασίας όλων των συναρμόδιων φορέων προτείνει ο Δήμαρχος Ιωαννίνων

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, αναφέρθηκε ...