Πέμπτη , 1 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ / Συνεργασία του Δήμου και του ΟΚΠΑΠΑ με τον Σύλλογο Συγγενών και Φίλων Ατόμων με Νόσο Alzheimer

Συνεργασία του Δήμου και του ΟΚΠΑΠΑ με τον Σύλλογο Συγγενών και Φίλων Ατόμων με Νόσο Alzheimer

Δίαυλο επικοινωνίας και μόνιμης συνεργασίας με τον Σύλλογο Συγγενών και Φίλων Ατόμων με Νόσο Alzheimer και συναφείς Διαταραχές άνοιξαν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και ο ΟΚΠΑΠΑ.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας και Μεταναστών, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ  και η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου συναντήθηκαν σήμερα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Συγγενών και Φίλων Ατόμων με Νόσο Alzheimer και συναφείς Διαταραχές (Συ.Σ.Φ.Α.Ν.Α.Συ.Δ.) Νομού Ιωαννίνων Νίκο Μάστορα και την Αντιπρόεδρο Έλλη Λάμπρη.

Η άνοια αποτελεί μια νόσο με πολύπλευρες επιπτώσεις τόσο για τον νοσούντα όσο και για το υποστηρικτικό του περιβάλλον.  Σκοπός του συλλόγου είναι η ολιστική υποστήριξη των ατόμων που έχουν αναλάβει τη φροντίδα των ασθενών με άνοια καθώς και η ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού.

Η συνεργασία των κοινωνικών υπηρεσιών με τον Σύλλογο θα είναι συνεχής τόσο για την καλύτερη ενημέρωση των ηλικιωμένων όσο και για την ανάπτυξη άλλων δράσεων ευαισθητοποίησης.

Δείτε Επίσης

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος ...