Σάββατο , 16 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ / Οι Paguristas στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας

Οι Paguristas στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας, συγκέντρωσε η ανοιχτή εθελοντική ομάδα των Paguristas στη διάρκεια δράσης που πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Η ανταπόκριση των πολιτών και επιχειρήσεων ήταν μεγάλη για μια ακόμη φορά και έτσι συγκεντρώθηκαν πέντε παλέτες με ποσότητες τροφίμων, ειδών υγιεινής και άλλων ειδών, για τα οποία έχει απευθύνει έκκληση το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Καρδίτσας. Οι Paguristas ευχαριστούν όλους τους συμπολίτες που για άλλη μία φορά στήριξαν έμπρακτα μια εκδήλωση αλληλεγγύης συλλογής απαραίτητων αγαθών, καθώς και τα Super Markets Σκλαβενίτη και Παπαγεωργίου, τον φούρνο Παππά και την εταιρεία «Μύλοι Ιωαννίνων ο Νεομάρτυς Γεώργιος» για τη μεγάλη και σημαντική βοήθεια τους σε απαραίτητα αγαθά. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στο προσωπικό και τους πρόσφυγες που είναι υπό την ευθύνη της ΜΚΟ Solidarity now, που αγόρασαν διάφορα είδη και τα πρόσφεραν.

Τέλος, ευχαριστίες οφείλουμε στη διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα παραχώρησης αίθουσας στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», όπου έγινε η συγκέντρωση των τροφίμων.

Δείτε Επίσης

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΚΔΑΠ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΣΠΑ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ...