Σάββατο , 26 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / ΣΥΡΙΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Εκδήλωση με τον Παύλο Πολάκη

ΣΥΡΙΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Εκδήλωση με τον Παύλο Πολάκη

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ διοργανώνει την  Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα, στην αίθουσα  «Κ. Κατσάρη» της Ε.Η.Μ (Παρασκευοπούλου 4-Ιωάννινα) ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα «6 Εθνικές προτεραιότητες – Δικαιοσύνη παντού» και εισηγητή τον βουλευτή Χανίων και Αν. Τομεάρχη Διαφάνειας της διοικητικής δράσης της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παύλο Πολάκη. 

 

Την περίοδο που συντελείται η μεγαλύτερη και η σκληρότερη αναδιανομή πλούτου από τους αδύναμους και τους μεσαίους προς τους ισχυρούς της χώρας και οι ώρες είναι κρίσιμες για τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη, καλούμε κάθε δημοκράτη και δημοκράτισσα να συμπορευθεί μαζί μας για την ανατροπή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ στις επερχόμενες εκλογές.

 

Ήδη  ο Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ περιοδεύουν όλη τη χώρα για να μεταφέρουν το κυβερνητικό πρόγραμμά μας, όπως αναπτύχθηκε στην ομιλία του Προέδρου στη ΔΕΘ, με κεντρικό σύνθημα «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ»

 

Στην εκδήλωση της Παρασκευής θα παρέμβει η βουλευτής Ιωαννίνων και Αν.Τομεάρχης Παιδείας της Κ.Ο, Μερόπη Τζούφη και θα συντονίσει ο Σάββας Δημητριάδης ,συντονιστής της Ν.Ε Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

 

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  Ν.Ε ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ

Δείτε Επίσης

Ο τερματοφύλακας Γ.Αλευράς ,θυμάται εικόνες από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Γιάννενα και άλλες ιστορίες….

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Εγώ  ξεκίνησα να πηγαίνω γήπεδο  το 1953….Ήμουν 7 χρόνων και μια μέρα ...