Δευτέρα , 26 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Τελική ευθεία για το καρναβάλι Κατσικά

Τελική ευθεία για το καρναβάλι Κατσικά

Από: Χάρης Δάφλος–

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατσικά, με τη βοήθεια του Δήμου Ιωαννιτών και του Πνευματικού Κέντρου για το καρναβάλι της τελευταίας Κυριακής της αποκριάς, που αποτελεί εδώ και χρόνια θεσμό για την ευρύτερη περιοχή και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες.

Το βράδυ της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου δόθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου για τη φετινή διοργάνωση.

Ο Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Βασίλειος Βλέτσας, υπεύθυνος για τη Δημοτική Κοινότητα Παμβώτιδας κάλεσε όλους να συμμετέχουν στο φετινό καρναβάλι είτε ως συμμετέχοντες είτε ως επισκέπτες και απένειμε τα εύσημα στα μέλη του Συλλόγου για την προετοιμασία που γίνεται εδώ και μήνες, απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία του καρναβαλιού.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατσικά Μαίρη Βράνια, απηύθυνε το δικό της κάλεσμα και πρόσθεσε ότι η παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι, την Κυριακή 1η Μαρτίου, θα ακολουθήσει το άναμα της Τζαμάλας ενώ για τους επισκέπτες θα υπάρξουν και πολλές εκπλήξεις.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κατσικά Δημήτρης Μπούτσης ο οποίος αναφέρθηκε στην προϊστορία του θεσμού αλλά και την αγάπη με την οποία περιβάλουν οι συμμετέχοντες την όλη διοργάνωση.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Λ.Ράτσικα-(Γενικός Παθολόγος, Οικογενειακός ιατρός)-Οι άνθρωποι που δουλεύουν σε κάποιους φορείς, να αισθάνονται την ευθύνη την οποία έχουν

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— Ιατρικές,κοινωνικές  και δεοντολογικές  καταστάσεις  που αφορούν  το  θέμα  του εμβολιασμού , ανέδειξε η ...