Σάββατο , 24 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Με τον Δήμαρχο Πρέβεζας συναντήθηκαν ο Υπουργός Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος και ο Υφυπουργός Γεωργίας Κ. Σκρέκας.

Με τον Δήμαρχο Πρέβεζας συναντήθηκαν ο Υπουργός Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος και ο Υφυπουργός Γεωργίας Κ. Σκρέκας.

Από: Χάρης Δάφλος–

Τις τελευταίες ημέρες Υπουργοί της Κυβέρνησης δεν επισκέφθηκαν μόνο τις Π.Ε Ιωαννίνων και Άρτας αλλά και τη γειτονική Πρέβεζα.

Συγκεκριμένα στην Πρέβεζα βρέθηκαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Υφυπουργός, αρμόδιος για την κοινή αγροτική πολιτική Κώστας Σκρέκας.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νικόλαος Γεωργάκος συναντήθηκε και με τους δύο και για τα όσα ειπώθηκαν και προέκυψαν μίλησε στο Δ/Ρ Ιωαννίνων στην “Πρωινή Ενημέρωση” (Χάρης Δάφλος).

Κυρίαρχο θέμα στη συζήτηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο ήταν η προώθηση της διαδικασίας της παραχώρησης των ανενεργών στρατοπέδων στο Δήμο Πρέβεζας, αφού όπως μας ανέφερε ο κ. Γεωργάκος από τα έξι συνολικά στρατόπεδα στην περιοχή, ενεργό παραμένει μόνο το ένα.

Για την επιτάχυνση της διαδικασίας θα υπάρξει και νέα συνάντηση στο άμεσο μέλλον.

Με τον Υφυπουργό αρμόδιο για την κοινή Αγροτική πολιτική Κώστα Σκρέκα ο Δήμαρχος Πρέβεζας συζήτησε θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και κυρίως την ενίσχυση των τοματοπαραγωγών της περιοχής που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Ακόμη ο κ. Γεωργάκος αναφέρθηκε στην προετοιμασία που έχει ξεκινήσει για την τουριστική περίοδο και προσκάλεσε όλους στις ξεχωριστές και φημισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Πρέβεζα.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Ι.Γρυσπολάκης – Οι αβελτηρίες στο εκπαιδευτικό σύστημα.Η σημασία της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής.Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από το 2010.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Κατ’ αρχάς να σας πω ότι στις 38 χώρες του ΟΟΣΑ , ο ...