Πέμπτη , 11 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Θ.ΜΑΝΤΑΛΟΒΑΣ: Έκπτωση των κοινοβουλευτικών αξιών επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Θ.ΜΑΝΤΑΛΟΒΑΣ: Έκπτωση των κοινοβουλευτικών αξιών επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ

“62 χρόνια μετά τον ανένδοτο του Γεωργίου Παπανδρέου και της Ένωσης Κέντρου, ο Τσίπρας φαντασιώνεται ότι είναι ο νέος Γέρος της Δημοκρατίας και ξεκινάει, μόλις δύο μήνες πριν τις εκλογές, ένα γιαλαντζί ανένδοτο.
Δεν είναι τίποτα περισσότερο όμως από ένα  θέατρο_εντυπώσεων, πόλωσης, τυφλής αντιπαράθεσης και εν τέλει ανεύθυνης πολιτικής στάσης προκειμένου να εξυπηρετηθεί και να συντηρηθεί ένα κακέκτυπο δίπολο μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.
Και την ώρα που η Δεξιά είναι πολιτικά απομονωμένη και πολιτικά έκθετη στα μάτια όλων των προοδευτικών, αλλά και φιλελεύθερων πολιτών με την ολοκληρωτική εμπλοκή της στο σκάνδαλο των υποκλοπών, φροντίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για μια ακόμη φορά να ρίξει #νερό_στο_μύλο της, καθώς της δίνει την ευκαιρία να ‘’προσποιηθεί’’ το θεματοφύλακα των θεσμών. Η αδιαμφισβήτητα θεσμική εκτροπή της σημερινής κυβέρνησης δεν αντιμετωπίζεται με την έκπτωση των κοινοβουλευτικών αξιών που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλλον δεν έχουν άδικο όσοι λένε πως οι δυο τους είναι σφιχταγκαλιασμένοι σε ένα μοιραίο ταγκό για τον τόπο και τις κοινοβουλευτικές αξίες!
…ή αλλιώς #ράτα_με_να_σε_κρατώ!”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...