Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Τηλεδιάσκεψη των μελών της δημοτικής παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»

Τηλεδιάσκεψη των μελών της δημοτικής παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»

Την Κυριακή 11-4-2021 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των μελών της δημοτικής παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ», στην οποία δόθηκε η ευκαιρία για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Ιωαννιτών και τις ενέργειες της παράταξης ως συμπράττουσα παράταξη της δημοτικής αρχής.

Αρχικά, τοποθετήθηκαν οι Πρόεδροι, που διευθύνουν τους οργανισμούς του Δήμου Ιωαννιτών, ΔΕΥΑΙ και ΟΚΠΑΠΑ, κ.κ. Άρης Μπαρτζώκας και Δημήτρης Πάνου, ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες για την πορεία των οργανισμών.

Στη συνέχεια, τα μέλη της παράταξης, που μετέχουν σε συμβούλια και επιτροπές του Δήμου, προέβησαν σε σύντομο απολογισμό. Εκφράστηκαν επίσης οι απόψεις όλων των μελών για τη σημερινή εικόνα του Δήμου Ιωαννιτών, μεταφέροντας στους δύο δημοτικούς συμβούλους τα προβλήματα της καθημερινότητας, που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας.

Τέλος, τα μέλη της παράταξης συμφώνησαν ότι η παρουσία των στελεχών της στη δημοτική ομάδα και τα ΔΣ των οργανισμών, όπου συμμετέχουν, κρίνεται επιτυχημένη και θα συνεχιστεί με ζήλο και μοναδικό στόχο την επίλυση προβλημάτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Δείτε Επίσης

«Υπέρ των δωρεών από τον ιδιωτικό τομέα, αλλά με τις απαραίτητες προϋποθέσεις», διατείνεται η δημοτική παράταξη «Ιωάννινα 2023»

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Ιωάννινα 2023» σχετικά με τη λευκή ψήφο της ...