Σάββατο , 24 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Την Ακτή Μιαούλη καθάρισαν την Κυριακή τα μέλη της ομάδας του Save Your Hood Ιωαννίνων

Την Ακτή Μιαούλη καθάρισαν την Κυριακή τα μέλη της ομάδας του Save Your Hood Ιωαννίνων

Μετά από 8 δράσεις καθαρισμού σε διάφορα σημεία της πόλης μας, οι εθελοντές του Save Your Hood φόρεσαν τα γάντια τους, πήραν τις σακούλες τους και έδωσαν ένα ακόμη ραντεβού καθαριότητας την περασμένη Κυριακή στις 12:00.

Με σημείο συνάντησης την πρώτη ξύλινη πεζογέφυρα στην ακτή Μιαούλη -και με τον καιρό σύμμαχο- καθάρισαν την γύρω περιοχή προς τον πεζόδρομο και προς τα Odeon.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος σε μελλοντικές δράσεις καθαριότητας μπορούν να επικοινωνήσουν με την Άννα Μάντη, Συντονίστρια δράσεων SyH Ιωαννίνων είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.saveyourhood.gr είτε μέσω της ιστοσελίδας του SyH Ιωαννίνων στο facebook: https://www.facebook.com/groups/saveyourhood/?ref=share

Όπως τονίζεται πάντως από την ομάδα του Save Your Hood Ιωαννίνων:

«Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει στη δράσεις καθαριότητας, χωρίς απαραίτητα να είναι μέλος της ομάδας του Save Your Hood στο Facebook. Απλώς πάρτε τα γάντια σας, σακούλες σκουπιδιών (γίγας) και την καλύτερη σας διάθεση κι ελάτε να καθαρίσουμε το επόμενο πολύ αγαπημένο σημείο της πόλης μας, τηρώντας προσεκτικά όλα τα υγειονομικά μέτρα για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού. 

Θέλουμε να ζήσουμε σε μια πιο καθαρή πόλη, να την χαιρόμαστε όλοι, μικροί – μεγάλοι. Θέλουμε πιο καθαρό περιβάλλον, ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί.»

Δείτε Επίσης

Αυξημένες προσδοκίες για επιχειρηματικές συμφωνίες Ηπειρωτικών και Γερμανικών επιχειρήσεων

Αυξημένες προσδοκίες για συνεργασία της Ηπείρου με τη Γερμανία και συγκεκριμένα με την ευρύτερη περιοχή ...