Κυριακή , 20 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Το Δ/Ρ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2020.

Το Δ/Ρ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2020.

Από: Χάρης Δάφλος–

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων σε μια λιτή και ζεστή εκδήλωση έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2020.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ Μάξιμος, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Βλέτσας, Αριστείδης Παππάς και Γιάννης Αϊβατίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ και επικεφαλής της παράταξης “ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ”, Άρης Μπαρτζώκας, ο επικεφαλής της “Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας” Νίκος Γκόντας, τα μέλη του Δ.Σ της ΔΕΠΕΙ, οι εργαζόμενοι, οι παραγωγοί εκπομπών και πλήθος φίλων του Δημοτικού Ραδιοφώνου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ Μάξιμος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε καλή χρονιά και δημιουργική σε όλους και εξήρε το ρόλο του Δ/Ρ στην ενημέρωση και ψυχαγωγία της τοπικής κοινότητας και ευχαρίστησε για τη συμμετοχή της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων μέσα από τη συχνότητα του σταθμού, με την παραγωγή εβδομαδιαίας εκπομπής.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Μωυσής Ελισάφ από την πλευρά του αναφέρθηκε στον ρόλο που διαδραματίζει στην ενημέρωση και ψυχαγωγία το Δ/Ρ, στις δυνατότητες που υπάρχουν για μεγαλύτερα ποιοτικά άλματα και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες. (Ηχητικό εδώ)

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Δημοτικού Ραδιοφώνου κ. Νίκος Τσόλης επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι γίνονται συνεχείς προσπάθειες προκειμένου η συχνότητα να είναι η συχνότητα, ο σταθμός των Γιαννιωτών, στην εκπόνηση ενός σύγχρονου οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας, την δημιουργία ενός μουσείου ραδιοφώνου ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην πολύ καλή συνεργασία με τους εργαζόμενους και τους εθελοντές συνεργάτες του Δ/Ρ. (Ηχητικό εδώ)

Δείτε Επίσης

Ευχές από Μ. Ελισάφ για τους υποψηφίους των πανελλαδικών

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ εύχεται σε όλους ...