Πέμπτη , 31 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων καταγγέλλει προσπάθεια εκφοβισμού μέλους της διοίκησης του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Ν. Ιωαννίνων

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων καταγγέλλει προσπάθεια εκφοβισμού μέλους της διοίκησης του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Ν. Ιωαννίνων

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων προέβη στην ακόλουθη καταγγελία για τη χθεσινή προσαγωγή μέλους της διοίκησης του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Νομού Ιωαννίνων:

«18 ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Το όργιο καταστολής συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα στα Γιάννενα, με την αστυνομία να καραδοκεί, να παρακολουθεί και να μπουζουριάζει μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Νομού Ιωαννίνων και εκλεγμένου αντιπρόσωπου του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων.

 Παρόλο που ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής, έδειξε και την ταυτότητα και το απαραίτητο μήνυμα μετακίνησης, έκαναν προσαγωγή δήθεν για περαιτέρω εξακρίβωση στοιχειών. Του είπαν ότι τον στοχοποιησαν απ την χθεσινή συγκέντρωση, και τον απείλησαν ότι ξέρουν τα στοιχειά του και μπορούν να τον βρουν όποτε θέλουν.

 Λύσσαξαν μετά την οργανωμένη, πειθαρχημένη συγκέντρωση στο μνημείο Ηρώων  πολυτεχνείου του Εργατικού Κέντρου και των φοιτητικών συλλόγων που δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν. Η παρακολούθηση εκλεγμένων συνδικαλιστών στα  στενά γύρω απ το Εργατικό Κέντρο είναι προκλητική και καλούμε άμεσα την αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων να σταματήσει το όργιο τρομοκράτησης και καταστολής. Καλούμε να μας απαντήσουν αν δρουν με κυβερνητική εντολή, ενώ περιμένουμε ακόμα απάντηση για τα στοιχειά του χρυσαυγιτη αστυνόμου.

Δεν μας φοβίζουν, οι απαγορεύσεις και ο αυταρχισμός της κυβέρνησης.

Κάθε προσπάθεια εκφοβισμού, τρομοκράτησης, αυταρχισμού θα πέφτει στο κενό.

26 Νοέμβρη απεργούμε.

Οι εργάτες δίνουμε  οργανωμένη απάντηση. Υπερασπιζόμαστε την υγεία, τη δουλειά και τα δικαιώματά μας.»

Δείτε Επίσης

Ο τερματοφύλακας Γ.Αλευράς ,θυμάται εικόνες από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Γιάννενα και άλλες ιστορίες….

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Εγώ  ξεκίνησα να πηγαίνω γήπεδο  το 1953….Ήμουν 7 χρόνων και μια μέρα ...