Κυριακή , 23 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Το μετάλλιο της πόλης στους βετεράνους του ΠΑΣ και στον Ζντένκο Μουφ

Το μετάλλιο της πόλης στους βετεράνους του ΠΑΣ και στον Ζντένκο Μουφ

Τον Σύνδεσμο Βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ζντένκο Μουφ που ταξίδεψε από την Σερβία για να βρεθεί στην πόλη που τον λάτρεψε τίμησε σήμερα ο Δήμος Ιωαννιτών.

Ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου, αντιδήμαρχοι και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τον αθλητισμό Νίκος Τσώλης υποδέχθηκαν τις μεγάλες δόξες του ΠΑΣ στην ισόγεια αίθουσα το δημαρχείου.

Αφορμή για την εκδήλωση είναι ο αγώνας των βετεράνων του ΠΑΣ με τον αντίστοιχο σύνδεσμο της ΑΕΚ και με σκοπό την ενίσχυση των δομών στην Ιερά Μονή Δουραχάνης.

Ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ εξήρε την πρωτοβουλία αυτή και τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός σε κάθε αντίστοιχη.

«Σήμερα ανταποδίδουμε το ελάχιστο στους βετεράνους του ΠΑΣ για τις στιγμές που χάρισαν στην πόλη επί σειρά ετών.  Τους ζητούμε να συνεχίσουν τις ωραίες πρωτοβουλίες όπως τον αγώνα που θα δούμε για την ενίσχυση των δομών της Μονής Δουραχάνης. Από την πλευρά μας θα είμαστε δίπλα τους και θα στηρίξουμε κάθε προσπάθειά τους με τα μέσα που διαθέτουμε» ανέφερε ο δήμαρχος.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε στα Γιάννενα τον Ζντένκο Μουφ, έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή που έγραψε ιστορία με το πέρασμά του από την τοπική ΠΑΕ.

«Ξεχωριστός για το πάθος, την αγωνιστικότητα και το ήθος. Είναι από τις περιπτώσεις εκείνες όπου το όνομά του έγινε σύνθημα στις εξέδρες και σύνθημα στην πόλη.  Όλο και σε κάποιο τοίχο θα υπάρχει ακόμη γραμμένο! Απόδειξη ότι τα χρόνια ναι μεν περνάνε, αλλά ο χρόνος δεν σβήνει τις όμορφες στιγμές. Είναι αναμνήσεις που κουβαλάμε, είναι οι αφηγήσεις προς τους νέους» σημείωσε ο Δήμαρχος απονέμοντάς του το μετάλλιο της πόλης.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος Νίκος Τσώλης, απονέμοντας το μετάλλιο στον πρόεδρο του συνδέσμου βετεράνων Δημήτρη Κλείτσα σημείωσε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να τιμά και να βραβεύει μεγάλους ποδοσφαιριστές που άφησαν το στίγμα τους στον ΠΑΣ και την πόλη.

Εκ μέρους των βετεράνων ο Δημήτρης Κλείτσας ευχαρίστησε τον Δήμο για την τιμή και σημείωσε ότι ο Σύνδεσμος θα είναι παρών σε κάθε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Ο Ζντένκο Μουφ δεν έκρυψε την χαρά του για την επιστροφή του στα Γιάννενα, τα οποία χαρακτήρισε δεύτερη πατρίδα του, αφού όπως είπε στην πόλη έζησε αξέχαστες στιγμές.

Εξέφρασε δε την χαρά του για την πορεία που κάνει ο ΠΑΣ στο πρωτάθλημα και για την σταθερή εικόνα που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...