Πέμπτη , 23 Μαρτίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Το Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης στη Διδασκαλία, απονεμήθηκε στον Κωνσταντίνο Γάτσιο

Το Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης στη Διδασκαλία, απονεμήθηκε στον Κωνσταντίνο Γάτσιο

Το Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης στη Διδασκαλία για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 απονεμήθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον καθηγητή και πρώην πρύτανη του εκπαιδευτικού ιδρύματος Κωνσταντίνο Γάτσιο.

Τα βραβεία εξαιρετικής διδασκαλίας αποδίδονται ετησίως στη βάση των αξιολογήσεων εκ μέρους των φοιτητών της ποιότητας διδασκαλίας των διδασκόντων, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην ανάδειξη της αριστείας στην εκπαίδευση.

Το βραβείο απονεμήθηκε στον κ. Γάτσιο από τον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρη Μπουραντώνη κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής, η οποία διοργανώθηκε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Σε δήλωσή του ο κ. Γάτσιος είπε, μεταξύ των άλλων, τα εξής:

«Η μετάδοση της επιστημονικής γνώσης συνιστά τη μεγαλύτερη πρόκληση για κάθε δάσκαλο. Αποτελεί, επομένως, μεγάλη και ξεχωριστή τιμή για μένα η επιλογή μου για το Βραβείο, μεταξύ άλλων εκλεκτών συναδέλφων μου, καθώς αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται από τους φοιτητές μας η προσπάθειά μας να συμβάλλουμε στην επιστημονική τους εξέλιξη και στην πρόοδό τους».

Δείτε Επίσης

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ :Τραυματίστηκε μέλος του πληρώματος του Corfu Spirit

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για τον τραυματισμό ημεδαπού μέλους πληρώματος, κατά την προετοιμασία απόπλου ...