Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / ΒΡΑΔΙΑ NUEVO FLAMENCO ΜΕ ΤΟΥΣ CAJA SECRETA

ΒΡΑΔΙΑ NUEVO FLAMENCO ΜΕ ΤΟΥΣ CAJA SECRETA

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών παρουσιάζει την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 και ώρα 21:00, στον Αύλειο Χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής» μια βραδιά Nuevo Flamenco με τους CAJA SECRETA

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Σας υπενθυμίζουμε ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και από τους θεατές και ότι απαγορεύεται να παρακολουθείτε την εκδήλωση όρθιοι.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:

Θωμάς Νάτσης, κιθάρα – σύνθεση

Νιόβη Μπένου, χορός

Μελίνα Ατρείδου, τραγούδι

Λυδία Κοκόρια, φλάουτο

Παύλος Σπυρόπουλος, κοντραμπάσο

Γιώργος Ξανθόπουλος, κρουστά

Οι Caja Secreta με την πρωτοτυπία και την ιδιαιτερότητά τους στη σύνθεση, στο χορό και στο τραγούδι  έχουν αναγνωριστεί ως ένας από τους  κυριότερους εκπροσώπους του Nuevo Flamenco στην Ελλάδα.

Έχουν εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Ρόδου, στο Φεστιβάλ της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης καθώς και σε πλήθος Φεστιβάλ και Θέατρα σε όλη την Ελλάδα. Έχουν συνεργαστεί με το Υπουργείο Πολιτισμού ενώ για το 2016-2017 έχουν διακριθεί, ως ένα από τα ”αγαπημένα” μουσικά σχήματα  της ΕΡΤ.

Έχουν κυκλοφορήσει 2 δισκογραφικές δουλειές το Primero (2012) και το Partir (2018, που βασίζεται σε πρωτότυπες μελοποιήσεις ποιημάτων του F.G. Lorca και της Gertrudis Gomez de Avellaneda) ενώ παράλληλα έχουν εμφανιστεί σε ειδικά αφιερώματα στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.  Οι παραστάσεις τους έρχονται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ακροατές σε ένα μυσταγωγικό ταξίδι στον κόσμο του Flamenco. Το “μυστικό κουτί”(Caja Secreta) σας περιμένει να το ανοίξετε.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...