Πέμπτη , 1 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / αθλητικες εγκαταστασεις / Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή γηπέδων ποδοσφαίρου 5X5 και αντισφαίρισης στη Ροδαυγή Άρτας

Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή γηπέδων ποδοσφαίρου 5X5 και αντισφαίρισης στη Ροδαυγή Άρτας

Ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, υπέγραψε με τον ανάδοχο του έργου, Βασίλη Γκαρτζώνη, τη σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5χ5 και γηπέδου αντισφαίρισης στον οικισμό Ροδαυγής του Δήμου Αρταίων», προϋπολογισμού 324.540 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

Ειδικότερα, η παρούσα μελέτη αφορά εργασίες κατασκευής γηπέδων ποδοσφαίρου 5X5 και τένις, εγκατάσταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού των γηπέδων με ιστούς και προβολείς, εργασίες βελτίωσης της οδού πρόσβασης στον συγκεκριμένο αθλητικό χώρο και κατασκευή έργων διευθέτησης των όμβριων υδάτων, τα οποία κρίνονται απαραίτητα για τη λειτουργικότητα του χώρου.

Η δημιουργία και λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων για τον ορεινό όγκο του Δήμου Αρταίων εντάσσεται στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του πληθυσμού και ειδικότερα στην συγκράτηση του πληθυσμού.

«Σήμερα, με την υπογραφή της σύμβασης, πραγματοποιείται ένα σημαντικό βήμα στον σχεδιασμό του Δήμου μας για την ενίσχυση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής μας. Η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5X5 και γηπέδου αντισφαίρισης στον οικισμό Ροδαυγής έρχεται ως συνέχεια των αναπλάσεων στα δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, βόλεϊ, τένις και της δημιουργίας νέων υπαίθριων χώρων άθλησης. Θέλουμε ασφαλείς και ανοιχτές αθλητικές υποδομές για τους όλους τους δημότες, που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της περιοχής μας», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης.

Δείτε Επίσης

Σε χρήση δύο αθλητικά τραπέζια σε Κιάφα και Σεισμόπληκτα

Στη διάθεση μικρών και μεγάλων βρίσκονται δύο αθλητικά τραπέζια τα οποία τοποθετήθηκαν από τον Δήμο ...