Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Συνεντεύξεις Ραδιοφώνου / Ο Ρ.Ρινάλντι για τις πολιτικές εξελίξεις και τις προθέσεις των συνομιλητών της κυβέρνησης: ”Θέλουν να επιβάλλουν ,λύσεις ,δεσμεύσεις που να είναι εξουθενωτικές για τη χώρα”.

Ο Ρ.Ρινάλντι για τις πολιτικές εξελίξεις και τις προθέσεις των συνομιλητών της κυβέρνησης: ”Θέλουν να επιβάλλουν ,λύσεις ,δεσμεύσεις που να είναι εξουθενωτικές για τη χώρα”.

B20_2015_5_24_20_59_57_b2Συνέντευξη στην εκπομπή ”ό,τι πεις εσύ ” (Γιώργος Γκόντζος) παραχώρησε σήμερα ο Ρούντι Ρινάλντι ,μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας πως βρισκόμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Μεταξύ άλλων τόνισε:
”Πού έγκειται η κρισιμότητα;Φαίνεται πως αυτοί που λέμε δανειστές ,θεσμοί τρόϊκα ,τοκογλύφοι ,πείτε τους όπως θέλετε,είναι αποφασισμένοι να έχουν μια τιμωρητική διάθεση απέναντι σε μια επιλογή του ελληνικού λαού να αναδείξει μια διαφορετική κυβέρνηση.Επίσης θέλουν να επιβάλλουν ,λύσεις ,δεσμεύσεις που να είναι εξουθενωτικές για τη χώρα”.
Έκανε λόγο  για ”ψευδαισθήσεις ” που υπήρχαν όσον αφορά το ρόλο και τις επιδιώξεις των συνομιλητών μας ,του ΔΝΤ ,ή της Ευρώπης και της Γερμανίας και σημείωσε πως  σε ενδεχόμενη υιοθέτηση μέτρων π.χ. ΕΝΦΙΑ ,συντάξεις κ.λ.π. είναι αναπόδραστο να υπάρξουν τραντάγμτα και σε πολιτικό επίπεδο και στον ΣΥΡΙΖΑ.”Δεν είναι θέμα συνιστωσών ”, είπε ,”είναι εκτιμήσεις για το πως πρέπει να κινηθούμε για να σωθεί η χώρα ,γιατί πρόκειται για τη σωτηρία της χώρας”.Δείτε το βίντεο
make music movie

Δείτε Επίσης

Η Banda Entopica με νέο δίσκο στη “Μουσική Κερασιά”

Από: ΕΒΙΤΑ ΘΕΟΧΑΡΗ/ EVITA THEOCHARI Ακούστε εδώ τη νέο ραδιοφωνικό αφιέρωμα στην εκπομπή Μουσική Κερασιά για την ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments