Παρασκευή , 13 Δεκέμβριος 2019
Αρχική / Επικαιρότητα / Χ.Βούζας(ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Ζίτσας)-Δεν κάνω συναλλαγές και συζητήσεις ξαφνικές πριν τις εκλογές

Χ.Βούζας(ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Ζίτσας)-Δεν κάνω συναλλαγές και συζητήσεις ξαφνικές πριν τις εκλογές

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—    «….Γιατί είμαι προοδευτικός..Γιατί δεν κάνω συναλλαγές και συζητήσεις ξαφνικές οκτώ μήνες πριν τις εκλογές..» Με αυτόν τον τρόπο απάντησε ο Χρυσόστομος Βούζας, επικεφαλής της παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ στον δήμο Ζίτσας, σε συνέντευξη(ΕΔΩ) στην εκπομπή «ό,τι πεις εσύ» (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο, στην ερώτηση γιατί δεν συμμετέχει στην κοινή πρωτοβουλία των άλλων δύο παρατάξεων (Β.Γαρδίκος-Μ.Ματσάγγας) για κοινή κάθοδο  «προοδευτικών δυνάμεων» στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Στη συνέχεια τόνισε: » Το μόνο που κάνω εδώ και χρόνια,είναι να έχουμε σταθερό προγραμματικό λόγο και όχι μόνο εγώ αλλά και η παράταξή μου και τα στελέχη,να προγραμματίζουμε γι’αυτόν τον τόπο, να σκεφτόμαστε γι’ αυτόν τον τόπο και να μην μοιράζουμε σε επίπεδο κορυφής εν αγνοία του κόσμου ,το τι πρέπει να κάνουμε..» .

Υπογράμμισε  ακόμη πως πρέπει «να υπάρχει ένα πλαίσιο για το πως θα φύγει η σημερινή δημοτική αρχή  και πρέπει να φύγει και σημείωσε: «Αλλά με ποιές αρχές;..Με ποιές αξίες;.. Με ποιό πρόγραμμα;..»

Σε άλλο σημείο υπενθύμισε πως είναι εκτός κομματικών σχηματισμών από το 2008 και πως ήταν «απέναντι στο «εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ». Τέλος πρόσθεσε πως η απόφαση για αυτόνομη κάθοδο θα τεθεί και  στην ολομέλεια της παράταξης τις επόμενες μέρες.

 

Δείτε Επίσης

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, στην εκδήλωση Arta Smart City Hackathon & Innovation Hub στην Άρτα

Σε μια συμβολική και ταυτόχρονα ουσιαστική κίνηση, ο Πρόεδρος  της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, θα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of