Δευτέρα , 11 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Κ.Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ)-Ενίσχυση Κέντρων Υγείας Ν. Πρέβεζας

Κ.Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ)-Ενίσχυση Κέντρων Υγείας Ν. Πρέβεζας

mparkas-syrizaΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–“Με την πρόσληψη  έντεκα (11)  νέων αγροτικών γιατρών ενισχύονται τα Κέντρα Υγείας του Νομού Πρέβεζας, βάσει της  σημερινής απόφασης του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, να προκηρύξει τις κενές θέσεις των Κέντρων Υγείας σε πανελλαδικό επίπεδο (αρ. πρωτ. Α2γ/Γ.Π.ΟΙΚ.19572 / 14-3-2017)”

Αυτό σημειώνεται σε ανακοίνωση του Γραφείου του Κωνσταντίνου Μπάρκα ,βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Πρέβεζας, στην οποία αναφέρονται επίσης τα εξής:

“Πιο συγκεκριμένα, το Κέντρο Υγείας Καναλακίου θα ενισχυθεί με  πέντε (5)  αγροτικούς γιατρούς,  το Κέντρο Υγείας Πάργας με τρεις (3) αγροτικούς γιατρούς και το Κέντρο Υγείας Θεσπρωτικού, επίσης, με τρεις (3) αγροτικούς γιατρούς.

Υπενθυμίζεται ότι η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων γιατρών προς το υπουργείο Υγείας  για τις παραπάνω θέσεις ξεκινά σήμερα, 14 Μαρτίου 2017,  έως  και την Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017.

Η ενίσχυση των Κέντρων Υγείας του Νομού Πρέβεζας με έντεκα (11) αγροτικούς γιατρούς θα βελτιώσει τις δομές του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, αναβαθμίζοντας την περίθαλψη και τη φροντίδα των ασθενών.”

Δείτε Επίσης

Πέτρος Μπελέρης στο Δ/Ρ : «Η δίκη και η απόφαση είναι «μία τιμωρία της ελεύθερης ψήφου. Μία τιμωρία της δημοκρατίας….»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πράξης της δίκης ΠΑΡΩΔΙΑ  και την καταδικαστική απόφαση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments