Σάββατο , 27 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Κ.Τασούλας(ΝΔ) -Η Ν.Δ σεβάσθηκε τις θυσίες των Ελλήνων και αγνόησε το πολιτικό κόστος

Κ.Τασούλας(ΝΔ) -Η Ν.Δ σεβάσθηκε τις θυσίες των Ελλήνων και αγνόησε το πολιτικό κόστος

images

.  «Το φθινόπωρο του 2014 είχαμε την πρώτη πραγματική αίσθηση πως τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο.  Την πρώτη μετά από 4 δύσκολα χρόνια περικοπών, ανεργίας και αβεβαιότητας.  Σήμερα μετά από 7 μήνες ψεμμάτων, χαμένου χρόνου, διαψεύσεων προσδοκιών και τελικού λογαριασμού 90 δις ευρώ νέου χρέους, που είναι τα πανάκριβα «δίδακτρα» της αναγκαστικής ωρίμανσης του κ.Τσίπρα, η χώρα και ο λαός μας αναζητεί ένα νέο ξεκίνημα ελπίδας και κοινής λογικής.

Η Ν.Δ  σεβάσθηκε τις θυσίες των Ελλήνων και αγνόησε το πολιτικό κόστος για να οδηγήσει την Ελλάδα στο κατώφλι της εξόδου από την κρίση.  Ο κ.Τσίπρας  όμως, ο τελευταίος λαϊκιστής Πρωθυπουργός της χώρας, καταδημαγώγησε έναν κουρασμένο  και απελπισμένο λαό  με δήθεν εύκολες λύσεις και με δήθεν παροχές.  Όλα αυτά σήμερα είναι νέα συντρίμμια στην πορεία  απογοητεύσεων της χώρας μας.  Παγιδεύθηκε ο ίδιος και παγίδευσε το λαό και σήμερα προκαλώντας εκλογές, τις τρίτες μέσα σε 8 μήνες (!), το μόνο που δικαιούται είναι την αποδοκιμασία και την επιστροφή του στην Αντιπολίτευση.

Η Ν.Δ. με το νέο Πρόεδρό της κ.Ευάγγελο  Μεϊμαράκη, ως το κεντρικό κόμμα της νέας Κυβέρνησης, μπορεί να ολοκληρώσει την έξοδο από την κρίση και να διορθώσει τις συνέπειες του καταστροφικού οκταμήνου των Σύριζα-ΑΝΕΛ».

Αυτά είπε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. κ.Κώστας Τασούλας σε συγκέντρωση φίλων και στελεχών της Ν.Δ. χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο GRAND SERAI.

Ο κ.Κ.Τασούλας είχε την ευκαιρία σήμερα συνοδεύοντας τον κ.Γ.Κουμουτσάκο, υποψήφιο βουλευτή Β’Αθήνας της Ν.Δ., να επισκεφθεί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.Μάξιμο, το Δήμαρχο Ιωαννιτών κ.Μπέγκα, ενώ είχε συναντήσεις με εκπροσώπους των ξενοδόχων του νομού Ιωαννίνων.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο κ.Κ.Τασούλας περιόδευσε εκ μέρους της Ν.Δ. στους νομούς Καστοριάς και Φλώρινας, ενώ επισκέφθηκε το Μέτσοβο και την Κατσικά.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments