Πέμπτη , 28 Μαΐου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Ιωαννίνων-Όλοι στο δρόμο του ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ/ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ- Συγκέντρωση- συλλαλητήριο- πορεία – Πέμπτη 16/3/17- Περιφέρεια Ιωαννίνων 18:30

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Ιωαννίνων-Όλοι στο δρόμο του ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ/ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ- Συγκέντρωση- συλλαλητήριο- πορεία – Πέμπτη 16/3/17- Περιφέρεια Ιωαννίνων 18:30

103466Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Πρόσκληση για συμμετοχή στην συγκέντρωση και το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη το απόγευμα(18.30) στην Περιφέρεια Ηπείρου απευθύνει με ανακοίνωσή της η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α  Ι ωαννίνων. Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

Όλοι  στο δρόμο του ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ/ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ-
Συγκέντρωση- συλλαλητήριο- πορεία – Πέμπτη 16/3/17- Περιφέρεια Ιωαννίνων 18:30     
Η  μνημονιακή κατρακύλα δεν έχει πάτο:  όπως και οι άλλες κυβερνήσεις, έτσι και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ικανοποιώντας τις ανάγκες και τα συμφέροντα της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας, οδηγεί την χώρα, αλλά κυρίως τον ελληνικό λαό και τους εργαζόμενους στην ολοκληρωτική καταστροφή, στην γενικευμένη φτωχοποίηση. Η πραγματική ανεργία βρίσκεται στο 30% και το 33% του ελληνικού λαού βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας.  
Φτάνει πια, ο Ελληνικός λαός, αυτός ο λαός, που έδιωξε τους βαρβάρους, που έδιωξε τους Ναζί και τον φασισμό, αυτός ο λαός και η εργατική τάξη, είναι αναγκαίο να δώσουν την δική τους απάντηση.  
Είναι αναγκαίος ένας πανεργατικός/ παλλαϊκός ξεσηκωμός, μια παλλαϊκή/ πανεργατική αντεπίθεση. Είναι αναγκαιότητα ο οργανωμένος αγωνιζόμενος λαός να δημιουργήσει τα δικά του όργανα λαϊκής και εργατικής εξουσίας, «πετώντας στην θάλασσα» ντόπιους και ξένους αφέντες. Να ανοίξει με αγωνιστικό τρόπο το δρόμο  για την έξοδο από την ΕΕ- ευρώ.       
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων μαζί και με άλλες αριστερές, αγωνιστικές δυνάμεις  καλεί τον Γιαννιώτικο λαό  σε αγωνιστική εγρήγορση, τον καλεί στο πανγιανίωτικο συλλαλητήριο / διαδήλωση την Πέμπτη 16/ 3/17 και ώρα 18:30 από την Περιφέρεια Ιωαννίνων.
ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
        

Δείτε Επίσης

Γ.Ζάψας-Κίνημα και Επιτροπή διεκδίκησης για την “Σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου”

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Πρόταση για την συγκρότηση ενός κινήματος πολιτών για την “Σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου” ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of