Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Ιωαννίνων-Όλοι στο δρόμο του ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ/ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ- Συγκέντρωση- συλλαλητήριο- πορεία – Πέμπτη 16/3/17- Περιφέρεια Ιωαννίνων 18:30

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Ιωαννίνων-Όλοι στο δρόμο του ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ/ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ- Συγκέντρωση- συλλαλητήριο- πορεία – Πέμπτη 16/3/17- Περιφέρεια Ιωαννίνων 18:30

103466Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Πρόσκληση για συμμετοχή στην συγκέντρωση και το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη το απόγευμα(18.30) στην Περιφέρεια Ηπείρου απευθύνει με ανακοίνωσή της η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α  Ι ωαννίνων. Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

Όλοι  στο δρόμο του ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ/ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ-
Συγκέντρωση- συλλαλητήριο- πορεία – Πέμπτη 16/3/17- Περιφέρεια Ιωαννίνων 18:30     
Η  μνημονιακή κατρακύλα δεν έχει πάτο:  όπως και οι άλλες κυβερνήσεις, έτσι και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ικανοποιώντας τις ανάγκες και τα συμφέροντα της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας, οδηγεί την χώρα, αλλά κυρίως τον ελληνικό λαό και τους εργαζόμενους στην ολοκληρωτική καταστροφή, στην γενικευμένη φτωχοποίηση. Η πραγματική ανεργία βρίσκεται στο 30% και το 33% του ελληνικού λαού βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας.  
Φτάνει πια, ο Ελληνικός λαός, αυτός ο λαός, που έδιωξε τους βαρβάρους, που έδιωξε τους Ναζί και τον φασισμό, αυτός ο λαός και η εργατική τάξη, είναι αναγκαίο να δώσουν την δική τους απάντηση.  
Είναι αναγκαίος ένας πανεργατικός/ παλλαϊκός ξεσηκωμός, μια παλλαϊκή/ πανεργατική αντεπίθεση. Είναι αναγκαιότητα ο οργανωμένος αγωνιζόμενος λαός να δημιουργήσει τα δικά του όργανα λαϊκής και εργατικής εξουσίας, «πετώντας στην θάλασσα» ντόπιους και ξένους αφέντες. Να ανοίξει με αγωνιστικό τρόπο το δρόμο  για την έξοδο από την ΕΕ- ευρώ.       
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων μαζί και με άλλες αριστερές, αγωνιστικές δυνάμεις  καλεί τον Γιαννιώτικο λαό  σε αγωνιστική εγρήγορση, τον καλεί στο πανγιανίωτικο συλλαλητήριο / διαδήλωση την Πέμπτη 16/ 3/17 και ώρα 18:30 από την Περιφέρεια Ιωαννίνων.
ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
        

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments