Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / «Γιάννενα Τώρα»: Πάντα κοντά στους Δημότες η παράταξη, σε αντίθεση με όλες τις άλλες

«Γιάννενα Τώρα»: Πάντα κοντά στους Δημότες η παράταξη, σε αντίθεση με όλες τις άλλες

Σε ανακοίνωση της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» αναφέρονται τα εξής:

 

Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» και αυτό το Σαββατοκύριακο συνέχισε εντατικά τις επαφές με τους δημότες, καθώς επίσης και τις επί τόπου επισκέψεις σύμφωνα με τον προγραμματισμό της.

Την περασμένη Κυριακή αντιπροσωπεία της Παράταξης και ο επικεφαλής Α. Μπαρτζώκας επισκέφθηκαν -για τρίτη φορά και όχι μόνο στην προεκλογική περίοδο- την περιοχή της Κοσμηράς, ένα από τα απομακρυσμένα διαμερίσματα του Δήμου.

Οι εκπρόσωποι της παράταξης αφού έγιναν θερμά δεκτοί από τους κατοίκους, ο οποίοι ανέφεραν στις συζητήσεις που ακολούθησαν ότι η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» είναι η μοναδική «που έχει ασχοληθεί με τον τόπο τους» καθώς με συνέπεια τους επισκέπτονται, ενημερώθηκαν από τους κατοίκους για όλα τα ζητήματα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν Δημότες «δύο ταχυτήτων»

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Μπαρτζώκας, «Είδαμε σήμερα εδώ αυτό που βλέπουμε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου, σε όλες δηλαδή τις περιοχές εκτός του κέντρου της πόλης των Ιωαννίνων, την αδιαφορία, την απραξία, και την εγκατάλειψη. Τονίσαμε στους κατοίκους και το ίδιο τονίζουμε σε όλους του πολίτες του Δήμου μας, ότι για εμάς ο δήμος είναι ένας και ενιαίος, ότι δεν υπάρχουν για εμάς δημότες “δύο ταχυτήτων” και ότι σε ότι μας αφορά, θα συνεχίσουμε ακόμη πιο εντατικά να κάνουμε αυτό που κάνουμε από την πρώτη μέρα της παράταξης μας, να ενδιαφερόμαστε για όλους και για όλες τις περιοχές, εξίσου.»

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΚΙ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Συνδικάτο Οικοδόμων του νομού Ιωαννίνων, καταγγέλλεται η μήνυση εις βάρος ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of