Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιώργος Παπατσίμπας (ΠΟΑΣΥ) : «’Ήμασταν 10 αστυνομικοί και κρύψαμε τα πλακάτ μέσα στις στολές μας. Ο πατέρας μου όντως είναι αγρότης και να γνωρίζουν όλοι πως δεν θα μας βάλουν απέναντι στο λαό. Θέλουν να μας χρησιμοποιήσουνε γιατί βρίσκονται σε αδιέξοδο…»

Γιώργος Παπατσίμπας (ΠΟΑΣΥ) : «’Ήμασταν 10 αστυνομικοί και κρύψαμε τα πλακάτ μέσα στις στολές μας. Ο πατέρας μου όντως είναι αγρότης και να γνωρίζουν όλοι πως δεν θα μας βάλουν απέναντι στο λαό. Θέλουν να μας χρησιμοποιήσουνε γιατί βρίσκονται σε αδιέξοδο…»

Δέκα συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν αιφνιδιαστικά λίγο πριν από τις 9:00 έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και σήκωσαν μαύρα πλακάτ μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Παπατσίμπας, Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, ο οποίος μίλησε στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών).Μόλις η φρουρά του Μεγάρου Μαξίμου τους κατάλαβε έσπευσε να τους απωθήσει, χωρίς πάντως να δημιουργηθεί ένταση. Αμήχανη ήταν η αντίδραση της φρουράς στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού δεν ήξεραν πως να διαχειριστούν το περιστατικό με τους συναδέλφους τους.
Τα μηνύματα των αστυνομικών

Χήρες και ορφανά των πεσόντων άνευ σύνταξης, γιατί;;;

  • Η μάνα μου είναι καθαρίστρια
  • Ο πατέρας μου είναι αγρότης
  • Η γυναίκα μου είναι μισθωτός
  • ΠΟΑΣΥ Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων
  • Αλέξη γιατί σκοτώνεις το λαό σου;
  • Πενταμελής οικογένεια όλοι άνεργοι

Ακούστε τη συνέντευξη

 

Δείτε Επίσης

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων προτείνει επαναξιολόγηση της δέσμης μέτρων στήριξης του Δήμου Ιωαννιτών

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, απέστειλε την παρακάτω επιστολή στον Δήμο Ιωαννιτών, σε σχέση με τα μέτρα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of