Παρασκευή , 23 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκπαίδευση / Θ.Δριμάλα(εκπρόσωπος ΠΑΜΕ στο ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας) -Δεν επαιτούμε ,απαιτούμε

Θ.Δριμάλα(εκπρόσωπος ΠΑΜΕ στο ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας) -Δεν επαιτούμε ,απαιτούμε

drimala“Δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση να τσακίσει τη ζωή τη δική μας και των παιδιών μας.Στην εποχή που υπάρχουν τόσες δυνατότητες θα διεκδικήσουμε και θα πετύχουμε ζωή ,δουλειά και μόρφωση με πλήρη δικαιώματα..”Αυτό τόνισε η κ.Θεοδώρα Δριμάλα μέλος του ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών στην Ομοσπονδία ,μιλώντας στην εκπομπή ”ό,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος) στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Έκανε λόγο για μια τακτική του υπουργού Παιδείας αλλά και άλλων υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ ”που εγκαινιάζουν τέτοιες επικοινωνιακές φιέστες με τα συνδικάτα ,για να τα κάνουν συμμέτοχα και συνένοχα στην αντιλαϊκή πολιτική”.

Με αφορμή τις συναντήσεις του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκου Φίλη, με τα διοικητικά συμβούλια της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ, και την παρέμβαση εκπαιδευτικών,η κ.Θεοδώρα Δριμάλα ,τόνισε πως “υποδεχτήκαμε τον υπουργό,όπως εμείς ξέρουμε,όχι μέσα στα πλαίσια του κοινωνικού διαλόγου δηλαδή ,αλλά με αγωνιστικό παλμό,διεκδικώντας ,δεν επαιτούμε, διεκδικούμε..”Αναφέρθηκε επίσης στις ελλείψεις των εκπαιδευτικών ,απαντώντας και στα στοιχεία και τις ενέργειες του υπουργείου Παιδείας,γι’ αυτό το θέμα Ακούστε την συνέντευξη..

Δείτε Επίσης

Κ.Παπαδόπουλος-Να μην καταργηθεί,και να αναβαθμιστεί.Η ΒΕΛΛΑ δεν έχει κόμματα , έχει ιστορία , έχει εκπαίδευση , έχει Ήπειρο.

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Να παραμείνει η Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Βελλάς και όχι μόνο να παραμείνει ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of