Τρίτη , 1 Δεκεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Κώστας Τασούλας (ΝΔ): «Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα που πληρώνουμε για την προσγείωση στην πραγματικότητα του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κυβερνά…».

Κώστας Τασούλας (ΝΔ): «Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα που πληρώνουμε για την προσγείωση στην πραγματικότητα του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κυβερνά…».

kostas-tasoulas-ypourgos-politismou-athlitismouΟ Βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Κώστας Τασούλας μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και στάθηκε και στις καταγγελίες Πανούση καθώς και στις εσωκομματικές διαδικασίες εκλογής Προέδρου στις 22 Νοεμβρίου :«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κυβερνά. Δεν υπάρχει απειρία, αυτός είναι επιεικής χαρακτηρισμός. Υπάρχει δογματισμός, λαϊκισμός και θηριώδη ψέματα που έκλεψαν τη ψήφο του Ελληνικού λαού. Γυρίσανε τη χώρα στο 2012. Σέρνεται η διαπραγμάτευση και δεν προχωρά τίποτα. Για παράδειγμα το θέμα των βοσκοτόπων, όπου άλλα λέει το Υπουργείο Γεωργίας κι άλλα του Περιβάλλοντος. Έτσι θα χαθούν οι επιδοτήσεις των κτηνοτρόφων. Σάλος από τις καταγγελίες Πανούση, Η ΝΔ δεν έχει πρόβλημα στη Βουλή γιατί έχει τον Πρόεδρο της, στη Βουλή. Αρχηγός να αναδειχθεί όποιος βγει πρώτος την 1η Κυριακή. Θα δοκιμαστεί η ενότητα του κόμματος εάν πάμε σε 2η Κυριακή…» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Τασούλας.
Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

«Ορίζοντες Ηπείρου»: Κάποιοι παίζουν με την νοημοσύνη μας και την υγεία μας – Ένα μηχάνημα θερμομέτρησης και απολύμανσης που τοποθετήθηκε από την Περιφέρεια στο τελωνείο Κακαβιάς και δεν λειτούργησε ποτέ…

Από το περασμένο καλοκαίρι και με το άνοιγμα των συνόρων στον τουρισμό, οι αστυνομικοί και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of